Dinamičan poput vas.

Ne zastajkujte kada dođe vreme da krenete napred. Volan u ruke i sami odredite svoj put.

Dinamičan poput vas.

Svetla pozornice su okrenuta ka vama.

Savremen i savršen sportski dizajn ostavlja snažan utisak. Nova Elenatra svojim prefinjenim profilom i 17’’ alu točkovima privlači poglede gde god da krenete.

Električni preklopovi spoljni retrovizori

Električni preklopovi spoljni retrovizori

17’’ Alu točkovi

17’’ Alu točkovi

Uđite u svoj domen.

Okružite se inovativnim funkcijama koje će vam omogućiti da se savršeno i udobno fokusirate na svoje putovanje. Svi detalji, poput automatske klimatizacije, grejanja volana i sedišta, zadnje kamere i električnog panoramskog krova, su dizajnirani za besprekorno putovanje.

Funkcija Pametnog Režima Vožnje analizira obrasce vožnje u realnom vremenu i održava vaše upravljanje u optimalnom režimu vožnje.

Uđite u svoj domen.

Hyundai SmartSense

Hyundai SmartSense je najsavremenija vrhunska tehnologija. Sve funkcije su usmerene na očuvanje vaše bezbednosti, tako da možete spokojno uživati na svakom putovanju.

Upozorenje na sudar u mrtvom uglu (BCW)

Refleksni radarski senzori u zadnjem braniku upozoravaju vozača na vozila koja mu se približavaju, a koja ne vidi.

Pomoć u izbegavanju frontalnog sudara (FCA)

Prednja kamera upozorava vozača na neizbežne sudare sa drugim vozilima i po potrebi primenjuje kočenje u hitnim slučajevima kako bi se ublažile posledice sudara.

Pomoć za ostanak u voznoj traci (LKA)

Dostupna u Active Concept-u. Prednja kamera detektuje linije vozne trake kako bi se sprečilo nenamerno skretanje ka njima. U slučaju da vozilo napusti traku, uključuju se vizuelni i zvučni alarm. Nakon toga se aktivira automatsko upravljanje koje vraća vozilo na pravi put.

Upozorenje na udaljenost pri parkiranju – Napred / Nazad (PDW – F/R)

Parkirajte se sa potpunom sigurnošću pomoću prednje i zadnje kamere koje pružaju savršenu vidljivost i preglednost. Senzori visokih performansi upozoravaju vozača na neminovan sudar pri parkiranju, primenjujući kočnice kad je to neophodno.

Snažan poput vas.

Lep. Snažan. Legendaran. Zasijajte punim sjajem i vozite automobil koji odgovara vašim potencijalima, bez obzira na brzinu kojom želite da putujete.

Snažan poput vas.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 4.74MB Brošura Elantra
PDF dokument | 0.25MB Cjenovnik Elantra

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.