Kvalitetan Hyundai servis.

Kvalitetan Hyundai servis.

Kao Hyundai serviseri, znamo sve o svakom detalju vašeg Hyundaija. Zahvaljujući stručnosti našeg proizvođača, nudimo vam najviši kvalitet servisa na koji se možete osloniti tokom dugog niza godina. Verujte nam na reč.

Hyundai EV servis.

Hyundai EV servis.

Održavanje i briga o EV postavljaju posebne zahteve pred servisni tim, jer se EV suštinski razlikuje od klasičnog motora sa unutrašnjim sagorevanjem. Naši specijalno obučeni Hyundai serviseri poseduju visok nivo stručnog znanja i posebnih veština za rad sa novom tehnologijom pogona, stoga su najbolji izbor za sve servisne radove.

Originalna Hyundai dodatna oprema.

Originalna Hyundai dodatna oprema.

Originalna Hyundai dodatna oprema savršena je dopuna za vaš Hyundai. Posebno je prilagođena vašem Hyundai modelu kada je reč o dizajnu i funkcionalnosti, proizvedena sa velikom pažnjom za detalje i u skladu sa strogim standardima proizvodnje. Otkrijte širok izbor Hyundai originalne dodatne opreme i dodatne mogućnosti koje vam ona nudi.

Originalni Hyundai delovi.

Originalni Hyundai delovi.

Samo originalni Hyundai delovi mogu garantovati maksimalnu sigurnost i pouzdanost. Svi delovi savršeno odgovaraju vašem vozilu i ispunjavaju potpuno iste standarde kvaliteta kao delovi prvobitno ugrađeni u vaše vozilo. Zahvaljujući karakteristici da su veoma otporni na trošenje, originalni Hyundai delovi uvek nude najbolju vrednost za novac.

5+2 godina garancija na neograničenu kilometražu

Svaki Hyundai je napravljen po najvišim mogućim standardima kvaliteta. Taj kvalitet potvrđujemo sa 5+2 godinom garancije i neograničenom kilometražom tako da možete uživati u onim stvarima do kojih vam je u životu stalo, neopterećeni brigom o svom automobilu. Uživajte u dodatnom spokojstvu koje vam pruža jedna od najboljih garancija u auto-industriji.

5+2 godina garancija na neograničenu kilometražu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.