HYUNDAI MOTOR COMPANY je odnedavno četvrti svetski proizvođač vozila, a na svetskom tržištu postoji od 1967.

Jadran Auto d.o.o.

Kompanija Jadran Auto d.o.o je ovlašćeni uvoznik, prodavac I serviser Hyundai automobila za Crnu Goru i prisutan je na domaćem tržištu od oktobra 2002. godine. Kao deo globalne Hyundai mreže u obavezi je da poštuje sve visoke zahteve koje postavlja Hyundai Motor Company. Visoki standardi se odnose na visok kvalitet usluge, i veliku pažnju koja se posvećuje kupcima kroz brigu o održavanju i servisiranju vozila. 

HYUNDAI MOTOR COMPANY je od 1999. do 2015. beležio stalni napredak i za samo osam godina, od 1999. do 2007. sa 11-og mesta dospeo na četvrtu poziciju među svetskim proizvođačima automobila. 

Hyundai prati taj uspešan trend i od 2002. do 2015. godine i povećao je svoju prodaju preko 10 puta. Hyundai koristi najsavremenija dostignuća u proizvodnji motora, savremeni dizajn, pruža vozačima i putnicima izuzetnu bezbednost, uz odličan odnos cene i kvaliteta.

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.