Prilagodljiv i kada to deluje nemoguće

Kampanja „Absurdly Sensible“ govori o pojavama zbog kojih se smatra da je VENUE auto koji se sa neverovatnom osetljivošću prilagođava našem užurbanom životnom stilu. Svaki aspekt ove kampanje prikazuje Venue kao auto osetljiv prema neverovatnim izazovima karakterističnim za život u gradu.

Urbane Vibracije

Perfektno opremljen za užurban gradski život.

Vreme je da uhvatiš svoj ritam. Svaki dan u gradu je prepun ritmova. Svoj puni potencijal ostvarićeš samo u automobilu koji hvata pravi ritam. Istraži svoje mogućnosti u svakom trenutku. Venue će stvoriti nova iskustva i oživeti tvoj urbani život. Predstavljamo prvi pravi Hyundai gradski auto - Venue. Automobil sa karakterom.

Urbane Vibracije

Oboji grad svojom paletom boja.

Između mirnih trenutaka sa prijateljima tokom dana i uzbudljivih novih poznanstava noću, Venue svakodnevno obogaćuje i najmanji aspekt tvog života. Daće ti više vremena za sve što želiš da postigneš.

Oboji grad svojom paletom boja.

Ti si poseban.

Jedinstven u dinamičnom okruženju punom uzbuđenja, privlači poglede. Dvobojni Venue ostavlja utisak svojim posebnim dizajnom.

Ti si poseban.

Ponosan i pun samopouzdanja.

Naglašena kaskadna rešetka Venue modela odražava tradicionalni SUV izgled. Inovativno dizajnirani elementi vozila zaslužni su za fini spoj elegantnog i sportskog utiska.

Ponosan i pun samopouzdanja.

Živi kvalitetno.

Veličina ekrana je 22% veličine Mona Lize. Najnoviji Hyundai Venue sa 8-inčnim AVN. Vozi te nestvarno. Nemoguće je pažljiv.

Može da stane 333,283 vizit karti. Najnoviji Hyundai Venue sa prtljažnikom od 355 litara. Vozi te nestvarno. Nemoguće je pažljiv.

Za 3 inča veći obod od peperoni pice. Najnoviji Hyundai Venue sa točkovima od  17 inča. Vozi te nestvarno. Nemoguće je pažljiv.

329% više boja nego što ima duga. Najnoviji Hyundai Venue u 23 različite boje. Vozi te nestvarno. Nemoguće je pažljiv.

1,377,734 mm2 beskrajnog sjaja. Najnoviji  Hyundai Venue i premium farovi sa sočivima. Vozi te nestvarno. Nemoguće je pažljiv.

25x više hroma od vašeg pretraživača. Najnoviji Hyundai Venue sa kaskadnom hromiranom rešetkom.  Vozi te nestvarno. Nemoguće je pažljiv.

91,852 trzalica u prtljažniku. Najnoviji Hyundai Venue sa prtljažnikom od 355 litara. Vozi te nestvarno. Nemoguće je pažljiv.

Živi kvalitetno.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.16MB Cjenovnik Venue
PDF dokument | 0.13MB Brošura Venue
PDF dokument | 0.1MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.