Novi Bayon je crossover koji je mali spolja, ali veliki iznutra, koji je dizajniran da ostavi dugotrajan utisak. Upakovan sa širokim spektrom pametne tehnologije, najboljim u klasi bezbednosnim i funkcijma povezanosti, kao i sa efikasnim pogonskim sklopom dostupnim sa 48V blagim hibridnim sistemom.

Izazvao je potres u segmentu svojim dizajnom, bezbednosšću i prostranošću.

Izazvao je potres u segmentu svojim dizajnom, bezbednosšću i prostranošću.

Novi Bayon je najsavremeniji i najkompaktniji član Hyundai nagrađivane SUV porodice. Ovaj nov SUV crossover je zaista napravio potres u segmentu svojim prefinjenim stilom, prostranim enterijerom i širokim spektrom pametne tehnologije, poput pogonskih sklopova blagih hibrida i poduže liste pametnih bezbednosnih i funkcija povezanosti.

Stilizovani urbani crossover.

Ovaj prefinjen SUV crossover kompaktan i lak za upravljanje se izdvaja visokotehnološkim detaljima i prepoznatljivim izgledom koji ga izdvaja.

Bezbednost najbolja u klasi.

Uživajte u više bezbednosti i spokoja sa proširenim asortimanom najsavremenijih Naprednih sistema pomoći vozaču, od kojih su mnogi već uključeni u paket standardne opreme. 

Prostranost i zapremina prtljažnika.

Gde god da vas životna avantura odvede, svideće vam se komfor i zapremina prtljažnika prostranog enterijera i viša pozicija za sedenje za bezbedan i snažan SUV osećaj. 

Najbolji u klasi digitalni kokpit.

Najbolji u klasi digitalni kokpit.

10.25“ digitalna instrument tabla i 10.25“ centralni ekran osetljiv na dodir sa funkcijom podele ekrana su visokotehnološki akcenti najboljeg u klasi digitalnog kokpita. 

Bezbednosni paket vodeći u klasi.

Bezbednosni paket vodeći u klasi.

Izuzetan u svojoj klasi novi BAYON nudi podužu listu Hyundai SmartSense bezbednosnih funkcija od kojih su mnoge uključene u standardnu opremu. 

Brza i laka povezanost.

Brza i laka povezanost.

Centralni ekran osetljiv na dodir podržava Apple CarPlayTM i AndroidAutoTM tako da možete da se povežete sa svojim telefonom i da telefonske funkcije budu ispred vas na velikom ekranu.

5 godina garancije sa neograničenom kilometražom.

Poput svih Hyundai vozila i novi Bayon je proizveden po najvišim mogućim standardima kvaliteta. I mi ćemo podržati taj kvalitet sa 5 godina garancije i neograničenom kilometražom, tako da možete da uživate u stvarima koje volite u životu bez brige o vašem autu. Uživajte u dodatnom spokoju koju vam pruža najbolja proizvođačka garancija - standard. 

5 godina garancije sa neograničenom kilometražom.
Tehnologija motora otporna na budućnost.

Tehnologija motora otporna na budućnost.

Novoregistrovani Hyundai BAYON benzinski motori u Evropi ispunjavaju Euro 6d standarde o emisiji. V

Otkrijte više o novom BAYONU.

Dizajn koji menja pravila nudi bezbednost najbolju u klasi. Najsavremenije funkcije povezanosti vas održavaju u toku dok ste na putu. Nove opcije pogonskog sklopa i menjača otvaraju put za prefinjeno i održivo vozačko iskustvo. Novi BAYON postavlja standarde u segmentu. 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.18MB Cjenovnik Bayon

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.