Istaknuti dizajn.

Svojim oštrim linijama i privlačnim proporcijama, novi Bayon se zaista izdvaja iz gomile. Privlačan i prefinjen, on elegantno kombinuje Hyundai nagrađivano SUV nasleđe sa vizelno zadivljujućom inerpretacijom nove dizajnerske filozofije Sensuous Sportiness. 

Umetnost iz cele Evrope inspirisana modelom BAYON.

Da bismo proslavili BAYONOVU svetsku premijeru, pozvali smo 9 umetnika iz cele Evrope, da stvore jedinstvena umetnička dela inspirisana njegovim dizajnom. Ideja za kampanju je proistekla iz jedinstvenih karakteristika modela: on je prvi Hyundai model posebno razvijen za Evropu i njegov prepoznatljiv dizajn, koji u sebi sadrži Hyundaijev dizajnerski identitet `Sensuous Sportiness`, služi kao izvor umetničke inspiracije. 

Eksterijer

Moćna elegancija filozofije Sensuous Sportiness.

Svojim oštrim izgledom i integracijom Hyundaijevih prefinjenih SUV dizajnerskih elemenata, BAYON stvara moćnu i elegantnu dizajnersku poruku. Jedinstvene i samouverene, njegove snažne linije i svetla u obliku strele su živahna interpretacija Hyundaijeve dizajnerske filozofije Sensuous Sportiness, koja je definisana harmonijom između proporcije, arhitekture, prefinjenosti i tehnologije. 

Eksterijer
Napred.

Napred.

Prednja svetla u obliku strele i široka rešetka hladnjaka su u harmoniji sa elegantnim otvorima za unos vazduha i uskim LED dnevnim svetlima na vrhu i zajedno stvaraju unikatan izgled prednjeg dela vozila. 

Bočno.

Bočno.

Dinamičan izgled privlači pogled snažnim grafičkim karakteristikima, moćnim oblikom C-stuba i sportskim profilom klinastog oblika. 

Nazad.

Nazad.

LED kombinacija zadnjih svetala u obliku strelice je povezana upadljivom crvenom linijom. Pozicionirana daleko na stranu naglašavaju vizuelnu impresiju širine. 

Snažan SUV dizajn.

BAYON deli ključne dizajnerske elemente sa ostalim članovima Hyundai SUV porodice. Poput dvodelnih glavnih svetala sa full LED prednjim svetlima i indikatorima odvojenim od dnevnih svetala (DRL) koja se nalaze iznad za prepoznatljiv izgled. 

Moćna široka rešetka.

Široka rešetka sa svojim fluidnim pravougaonim dizajnerskim elementima, proširenim na dnu, kreiraju čvrst stav zajedno sa snažnim donjim branikom i privlačnom srebrnom zaštitnom pločom. 

Stilizovani točkovi.

Novi BAYON je dostupan sa stilizovanim izborom 16“ ili 17“ alu naplataka. 

Prepoznatljivi detalji.

Prepoznatljiv iz svakog ugla. Profil je definisan kombinacijom C-stuba u obliku strele sa blatobranom i oblogama luka točka, naglašavajući BAYONOV jedinstven izgled. 

Svetla u obliku strele kao poseban dizajnerski potpis.

LED kombinacija zadnjih svetala u obliku strele zaista stavlja uzvičnik na BAYONOV ekspresivan dizajn. Naši dizajneri su ih pomerili daleko na stranu da bi kreirali širi stav. 

Elegantan crossover SUV.

Sa širokim zadnjim staklom, elegantno oblikovani otvor ima tanku horizontalnu liniju koja povezuje zadnja svetla, podvlačeći činjenicu da ovaj urbani auto ima naglašeni sportski duh i puno prostora. 

Enterijer.

Neočekivano prostran.

Sa naglašenim fokusom na udobnosti putnika i povećanom prtljažnom prostoru, dizajneri Hyundaija su kreirali dobru, modernu atmosferu u novom BAYONU. Vrata, inspirisana oblicima iz prirode,  elegantno grle prednju konzolu. Oblik vrata se perfektno uklapa sa delom instrument table, a LED ambijentalno osvetljenje stvara suptilan i prefinjen plavi akcenat u kokpitu. 

Enterijer.

Sjajna vidljivost i udobnost.

Svideće vam se viša pozicija za sedenje u kojoj se udobnost stapa sa dizajnom, pa je ulazak ili izlazak sa visokokvalitetnih tekstilnih sedišta lep i lak. 

Elegantna i stilizovana prednja konzola.

Elegantne horizontalne ivice pružaju istaknutoj prednjoj konzoli nekonvencionalan stilizovan izgled, naglašavajući gladak i širok dizajn prednje konzole. 

Sportski četvorokraki volan.

Ostanite pod kontrolom i i povezani sa kontrolama na sportskom volanu.

Vizuelno kombinovani dupli veliki ekrani.

10.25" digitalna instrument tabla i centralni ekran osetljiv na dodir su vizuelno kombinovani za elegantan visokotehnološki izgled i vrhunsku praktičnost sa funkcijom podeljenosti ekrana. 

Sjajna 10.25" instrument tabla.

Za naglašen visokotehnološki izgled kokpita, sjajna nova 10.25“ digitalna instrument tabla prikazuje glavne informacije o vožnji tamo gde se najbolje vide: napred i na sredini. Možete modifikovati ekran prema vašim željama: vaša brzina može biti prikazana digitalno, protok energije (samo 48V) ili SmartSense funkcije.  

Tri boje režima vožnje.

Promenite režim da odgovara vašem raspoloženju. Zavisno od izabranog režima dobićete modifikovan odgovor motora, upravljačke performanse i tačke stepena prenosa za raličita iskustva u vožnji. Sheme boja digitalne instrument table se menjaju zavisno od toga koji režim vožnje je izabran. Plava boja je za Normal, zelena za Eco i crvena za Sport režim. 

Suptilni akcenti enterijera za opuštajuću atmosferu.

U novom BAYONU koncept smirenih boja i ukrasa sa suptilnim akcentima stvara spokojnu atmosferu koja vam pomaže da se opustite i fokusirate na vašu vožnju. Pažljivo izabran neutralan asortiman boja i materijala enterijera pruža maksimalnu kompatibilnost sa rasponom boja  eksterijera. Potpuno crn tekstilni enterijer je standardan, a opciono su dostupne još dve kombinacije boja. 

Potpuno crn.

Bezvremenski klasik: pojednostavljen, ali uglađen i stilizovan je definitivan izbor za one koji više vole tih enterijer. 

Tamno sivi / Svetlo sivi.

Tamno sivi enterijer ima svetlo sive tekstilne akcente i eksluzivnu šaru sedišta sa sivim kontrastnim štepom. 

Crni / Mangrov zeleni.

Crni enterijer sa Mangrov zelenim ukrasima ima svetlo zelene tekstilne akcente i eksluzivnu šaru sedišta sa Mangrov zelenim kontrastnim štepom za živahan prasak boja. 

LED ambijentalno osvetljenje.

Noćne vožnje stvaraju uvek posebno vozačko iskustvo. Suptilno, fino podešeno plavo ambijentalno osvetljenje daje prijatan nivo osvetljenja vašem putovanju. 

Napravljen za udobnost.

Sportski dizajn i udobnost stoje rame uz rame u novom BAYONU: visokokvalitetna tekstilna sedišta garantuju maksimalnu udobnost na svakom putovanju.                                                                             

Izrazite se. Vaš auto. Vaše i boje.

Možete da izaberete između ukupno 9 boja eksterijera da biste upotpunili privlačnu siluetu vašeg novog BAYONA, uključujući novu boju: Mangrove Green Pearl. Pored toga, opcija sa krovom u drugoj boji i odgovarajuća kućišta retrovizora u boji Phantom Black dodatno prilagođavaju kombinacije boja da bi se dobio automobil koji je baš po vašem ukusu. 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.18MB Cjenovnik Bayon

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.