Dizajniran da se istakne.

Sportski, elegantan i vizuleno upečatljiv. Dinamična silueta potpuno novog i20 je u centru pažnje, zahvaljujući kompletno redefinisanom dizajnu eksterijera.  

Redefinisana sigurnost u vožnji.

Unapređen paket sigurnosnih sistema je osmišljen da učini ulice bezbjednijim mjestom za sve: tebe, tvoje saputnike i svi druge učesnike u saobraćaju, uključujući pješake i bicikliste. 

Povezan sa tobom.

Uživajte u funkcijama pametne povezanosti potpuno novog i20 za praktičnu i udobnu vožnju. Ostanite bežično povezani i kotrolišite glasom svoj auto dok vozite.  

Stil nove generacije.

Inspirisan oblikom mišića u sportskoj odjeći, glatka karoserija je oblikovana da pruži maksimalni unutrašnji prostor. Reflektujući ovu inspiraciju, dizajn modela i20 predstavlja komplementarni kontrast između nježnih površina i oštrih linija, što stvara nježan i mišićav izgled auta. Dizajn enterijera predstavlja balans sportskog izgleda u kombinaciji sa prostranošću i praktičnošću.

Povežite se sa svojim potpuno novim i20.

Povežite se sa svojim potpuno novim i20.

Iskoristite u potpunosti svoj telefon dok vaš fokus ostaje na putu. I to bez dodavanja kablova.   

Najbezbjedniji u svom segmentu.

Najbezbjedniji u svom segmentu.

Potpuno novi i20 ima sigurnosni paket najbolji u svojoj klasi. Bezbjedna putovanja za sve.

Sportski i održiv.

Sportski i održiv.

Snaga zadovoljava efikasnost potpuno novih motora dostupnih sa blagom hibridnom tehnologijom od 48 volti.  

Sledeća generacija. Sada.

Dizajn koji je postavio nove standarde je upotpunjen sa najboljom sigurnošću u klasi. Vrhunske funkcije povezivanja vas održavaju u toku dok ste na putu. Novi pogonski sklop i opcije mjenjača čine iskustvo vožnje prefinjenim i održivim. Potpuno novi i20 postavlja standarde u svom segmentu sa vrhunski pametnim tehnološkim karakteristikama i svojim sportskim izgledom. 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.34MB Cjenovnik i20

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.