Vaše srce je na pravom mestu. Prepustite se našoj tehnologiji.

Svi mi želimo najbolje za naše voljene i želimo da budu bezbedni i zbrinuti. Ova posvećenost je i pokrenula razvoj novog i30, automobila koji brine o svima koji putuju s njim, a sve  zahvaljujući savremenoj pametnoj tehnologiji. i30 vam nudi prvoklasne bezbednosne funkcije koje uvek  brinu o vama, najsavremeniju tehnologiju i visokoefikasne pogonske sklopove, uvek spremne da vas odvezu dalje.  

Istaknutiji dizajn

Novi i30 je spreman da svog vozača odvede bilo gde sa istaknutim prednjim delom i prefinjenim zadnjim delom. Izrazite vašu individualnost sa tri nove boje.  

Poboljšana linija pogonskog sklopa.

Možete izabrati između benzinskih i dizel motora sa opcijama 48V blagim hibridom i Pametnim ručnim menjačem (iMT) za još veću efikasnost u potrošnji goriva.  

Lakša povezanost.

10.25" ekran osetljiv na dodir preslikava vaš mobilni telefon (sa Android Auto™ i Apple CarPlay™) i povezuje vaš i30 sa Bluelink® povezanim uslugama koji pruža live informacije o putu.  

Efikasne preformanse.

Efikasne preformanse.

Uživajte u vrhunskoj bezbednosti, efikasnim pogonskim sklopovima i pametnim pogodnostima sa našom pametnom tehnologijom.  

Povezanost.

Povezanost.

Bluelink® vam dozvoljava da kontrolišete vaš auto preko vašeg pametnog telefona i glasom. Hyundai LIVE usluge vam pružaju obaveštenja o saobraćaju, parkiranju i mnoge druge informacije u vezi sa putovanjem u realnom vremenu.  

Bezbednost.

Bezbednost.

Četiri nove funkcije su dodate u naš paket Sistema napredne pomoći vozaču, pružajući vam više bezbednosti i spokoja za one koje volite.  

Prostrana elegancija. Udobna svestranost.

Novi i30 Karavan je spreman za sve stvari koje vaš život zahteva od auta: izgleda privlačno dok prevozi vaše stvari i opremu, a ujedno čuva vas i vaše najmilije na svakom putovanju.   

Poseban karavan. Vaš tip.

Vi želite prostor i fleksibilnost karavana, ali ne želite nikakav kompromis sa dizajnom, udobnošću ili bezbednošću. Sa svojim elegantno dizajniranim eksterijerom i enterijerom, prostranošću i puno pametne tehnologije, novi i30 Karavan je auto koji će od svakog vašeg putovanja napraviti zadovoljstvo.  

Najsavremenija bezbednosna tehnologija.

Pored avantura i performansi, novi i30 Karavan ima najsavremeniju bezbednosnu tehnologiju. Opustite se kad znate da su vaša putovanja udobna i bezbedna.   

Napravljen za raznovrsnost.

Prostran enterijer je dizajniran da smesti sve što možete tražiti od novog i30 karavana: od posla do igre i svega ostalog između.  

Jedinstvena elegancija. Fantastične performanse.

Ostavite snažan utisak sa novim i30 Fastback. Utisak koji ostavlja bez daha svojim elegantnim kosim linijama, utisak koji zrači energijom sa svojim snažnim ubrzanjem, utisak prefinjenosti sa pametnom tehnologijom koja prevazilazi sve u svojoj klasi.  

Izvajan od elegancije i performansi.

Sa svojom kosom siluetom i graciozno nagnutom linijom krova, i30 Fastback je uvek bio elegantan i privlačio pažnju. Sada je unapređen sa naglašenim novim dizajnerskim elementima i sa puno nove pametne tehnologije poput najsavremenijih bezbednosnih funkcija i vrhunskom povezanošću i velikim novim 10.25" ekranom osetljivim na dodir. Jednom rečju, i30 je bolji nego ikad.  

Naglašena elegancija.

Ista jedinstvena silueta sa naglašenim prednjim delom i prefinjenijim zadnjim delom. Novi i30 Fastback naglašava vaš stil i pruža vam još više mogućnosti da se izrazite.  

Dinamičnija vožnja.

Sa spuštenim klirensom i moćnim turbo motorima, i30 Fastback ima podjednako sjajne performanse kao i dizajn.  

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.36MB Cjenovnik i30 Facelift
PDF dokument | 10.77MB Brošura i30 Facelift
PDF dokument | 0.18MB Cjenovnik i30 Facelift Wagon
PDF dokument | 0.1MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.