Pogodnosti

Putovanje na razna mesta može biti lako i opuštajuće sa Hyundaijevom i30 linijom superiornih pogodnosti koje vam omogućavaju da vam telefon bude uvek napunjen, da vožnja bude udobna, a od parkiranja naprave zadovoljstvo.   

Bežično punjenje.

Podloga za bežično punjenje se pogodno nalazi u centru konzole i omogućava vam da lako napunite kompatibilne Qi-omogućene pametne telefone bez upotrebe kablova.  

Pomoć u parkiranju.

Pomoć u parkiranju.

Ultrazvučni senzori na prednjem i zadnjem braniku vas zvučno i vizuelno upozoravaju kad se prepreke detektuju.  

Zadnja kamera.

Zadnja kamera.

Zadnja kamera se aktivira kad izaberete rikverc, tako da možete da vidite na ekranu kuda idete.  

Automatska klimatizacija.

Automatska klimatizacija.

I vozačevo i suvozačevo sedište mogu da podese ponaosob temperaturu po želji. Vaše je samo da izaberete željenu temperaturu, a sistem će odraditi ostalo.  

Navigacioni sistem.

Navigacioni sistem.

Besplatna pretplata na LIVE Services navigacionog sistema pruža uživo saobraćajne informacije i upozorenja na radarske kamere**, vremenske prilike i podatke o POI tačkama.  

Povezivanje s vašim telefonom, vašim autom i vama.

Sa mnogo pametne tehnologije poput novog ekrana osetljivog na dodir i 5 godina besplatne aplikacije Bluelink® povezane usluge, novi i30 vas lako drži povezanim na svakom putovanju. Bluelink pruža neprimetnu interakciju sa onlajn glasovnim prepoznavanjem i aplikacijom za pametni telefon da biste kontrolisali vaš auto. Hyundai LIVE Services vam pruža informacije o saobraćaju, parkiranju, vremenskim prilikama i POI tačkama u realnom vremenu.  

Apple CarPlay™ i Android Auto™.

Apple CarPlay™ i Android Auto™.

Novi i30 je kompatibilan sa Apple CarPlay™ i Android Auto™, tako da možete da uključite vaš pametni telefon i preslikate vaše omiljene aplikacije na veliki ekran osetljiv na dodir.  

Bluelink® povezane usluge.

Kontrolišite vaš auto sa vašeg pametnog telefona ili vašim glasom. Bluelink® povezane usluge donese besprekornu povezanost direktno u novi i30 sa onlajn glasovnim prepoznavanjem i rasponom funkcija kako bi vožnju učinili još udobnijom.  

Live informacije o ceni goriva.

Live informacije o ceni goriva.

Pronađite gorivo brzo i po dobroj ceni -informacije o pokrivenosti benzinskim stanicama pružaju trenutne informacije o ceni goriva, kao i o lokaciji, i neprekidno se ažuriraju -   vi samo dodirnite ekran da biste uneli svoj izbor kao odredište.  

Povezano rutiranje.

Povezano rutiranje.

Uživajte u tačnijim saobraćajnim predviđanjima, preciznijem vremenu dolaska i pouzdanijom kalkulacijom rute koje vam pruža novi Hyundai Cloud server.  

Navigacija poslednje milje.

Navigacija poslednje milje.

Možda ćete morati da parkirate svoj auto pre dolaska na vašu krajnju destinaciju. Prebacite navigaciju na aplikaciju Bluelink i dođite tamo pomoću proširene stvarnosti.  

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.36MB Cjenovnik i30 Facelift
PDF dokument | 10.77MB Brošura i30 Facelift
PDF dokument | 0.18MB Cjenovnik i30 Facelift Wagon

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.