6 vazdušnih jastuka

6 vazdušnih jastuka

Sistem koji čini 6 vazdušnih jastuka sa prednjim i bočnim vazdušnim jastucima i vazdušnim zavesama pruža veliku zaštitu u sudarima. Unapređeni prednji vazdušni jastuci određuju kada i sa kolikim pritiskom treba da se naduvaju u sudaru uzimajući u obzir položaj putnika, upotrebu sigurnosnih pojaseva i jačinu udara.

Upozorenje na putnike na zadnjem sedištu (ROA)

Upozorenje na putnike na zadnjem sedištu (ROA)

Upozorenje na putnike na zadnjem sedištu detektuje pokrete na zadnjim sedištima i upozorenjem na instrument tabli podseća vozača na putnike na zadnjim sedištima. Ako sistem detektuje pokret nakon što je vozač napustio i zaključao automobil, aktiviraće se zvučni alarm.

Pomoć za bezbedan izlazak (SEA)

Pomoć za bezbedan izlazak (SEA)

Neka vaša porodica bude bezbedna sa sistemom Pomoći za bezbedan izlazak iz vozila. Sistem opaža vozila koja vam prilaze otpozadi i bravu za zaključavanje vrata radi dečije bezbednosti zadržava aktiviranom, sprečavajuči putnike da izađu napolje. Kada vozila prođu, jednostavan pritisak na dugme otključava vrata za bezbedan izlazak.

Upozorenje na umor vozača (DAW)

Upozorenje na umor vozača (DAW)

Sistem prepoznaje znakove umora vozača i upozorava vozača predlažući mu odmor.

Sistem kamera 360° (SVM)

Sistem kamera 360° (SVM)

Sistem više kamera pruža prikaz od 360° prostora oko vozila kako bi pomogao vozaču prilikom parkiranja automobila.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 5.88MB Brošura Novi Santa Fe
PDF dokument | 0.2MB Cjenovnik Santa Fe

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.