Postavljanje novih standarda.

Potpuno novi Tucson postavlja nove standarde u segmentu kompaktnog SUV-a sa svojim impresivnim asortimanom najsavremenije pametne tehnologije. Uživajte u najsavremenijoj povezanosti, najboljim bezbednosnim funkcijama u klasi i sistemima napredne pomoći vozaču, kao i u najboljoj elektrificiranoj ponudi pogonskih sklopova u segmentu.  

Postavljanje novih standarda.

Pogodnosti

Više udobnosti i pogodnosti.

Svestran i povezan potpuno novi Tucson nudi više udobnosti i pogodnosti. Pametne funkcije poput daljinskog preklapanja sedišta čine utovar prtljaga brzim i jednostavnim. A pametan walk-in uređaj vam obezbeđuje lako upravljanje  suvozačevim sedištem. Vašim putnicima će se svideti grejanje prednjih i zadnjih sedišta kao i Multi Air Mode sa indirektnim otvorima za vazduh za prijatniji ambijent.     

Walk-in uređaj.

Walk-in uređaj.

Ova pametna funkcija dozvoljava vozaču da pomeri i nagne suvozačevo sedište pritiskom dugmeta na sedištu za lakši ulazak i više udobnosti.  

Raznovrsnost u preklapanju zadnjih sedišta.

Raznovrsnost u preklapanju zadnjih sedišta.

Za unapređene pogodnosti i raznovrsnosti, zadnje sedište se sada može preklopiti u odnosu 40:20:40. Povrh toga, ručice za daljinsko preklapanje na bočnim zidovima prtljažnika vam dozvoljavaju da preklopite sedišta sa daljine.  

Pametan električni prtljažnik.

Uživajte u lakom utovaru. Prtljažnik se automatski otvara kad se pametan ključ detektuje u blizini na 3 sekunde, što je izuzetno praktično kada su vam ruke pune dok se vraćate iz kupovine. Pored toga, možete podesiti i visinu podizanja na razna podešavanja, a sve u skladu sa vašim željama.  

Pametan električni prtljažnik.

Upoznajte nov nivo u upravljanju klimatizacijom.

Budimo realni. Svi se razlikujemo. Neki vole kad je vruće, drugi kad je hladnije.  Zbog toga smo potpuno novi Tucson opremili sa tehnologijom Multi-Air Mode.  Multi-Air Mode distribuira vazduh kroz indirektne i direktne otvore, tako da vazduh izbacuje nežnije, ali ukupna zapremina vazduha ostaje ista. I trozonska klimatizacija vam dozvoljava da podesite različite temperaturne zone za vozača, suvozača i za putnike na zadnjim sedištima. 

Multi-Air Mod tehnologija.

Povećajte svoju udobnost. Po prvi put u Hyundai vozilu, skriveni tip Multi Air Mod potpuno novog Tucsona se sastoji od kombinacije direktnih i indirektnih otvora vazduha namenjenih klimatizaciji i grejanju, kako bi se napravio prijatniji ambijent sa nežnijim protokom vazduha.  

Grejanje i ventilacija sedišta.

Hladno leti. Toplo zimi. Vozač i suvozač će voleti opciono grejanje i ventilaciju sedišta. I čak je dostupno grejanje zadnjih sedišta.  

Trozonska kontrola klimatizacije.

Neka svi budu srećni. Trozonska kontrola klimatizacije sada služi i putnicima na zadnjem sedištu.   

Povezanost.

Najsavremenija povezanost.

Naravno potpuno novi Tucson je unapređen najsavremenijom tehnologijom poput mirroringa pametnog telefona i najsavremenijim funkcijama povezanosti.

10.25" ekran osetljiv na dodir i kontrole na dodir.

Novi 10.25" ekran osetljiv na dodir se besprekorno stapa sa full touchscreen konzolom. Sve kontrole navigacije, infotejnment sistema i klimatizacije su na dodir.  

10.25" digitalna instrument tabla.

Digitalna instrument tabla otvorenog tipa poboljšava visokotehnološki izgled kokpita. Kućište instrument table je uklonjeno kako bi se povećao osećaj otvorenosti u kabini.   

Bežično punjenje velikom brzinom.

Uživajte u bežičnom punjenju vašeg pametnog telefona velikom brzinom. Snaga je povećana sa 5W na 15W za još brže punjenje. Jedinica za punjenje ima integrisanu funkciju hlađenja kako bi se sprečilo pregrevanje.  

Prednji i zadnji USB portovi.

Neka uređaji budu uvek napunjeni. Potpuno novi Tucson je dostupan sa prednjim i zadnjim USB portovima da omogući svim putnicima da mogu da napune svoje uređaje dok su na putu.  

Prošireno prepoznavanje glasa.

Aktivirajte i kontrolišite funkcije poput upravljanja klimatizacijom, infotejnment sistemom i otvaranjem prtljažnika, kao grejanjem volana preko glasovnih komandi.  

KRELL vrhunski sistem ozvučenja.

Premijum KRELL sistem ozvučenja pruža fantastičan osećaj sa osam zvučnika visokih performansi i sa sabvuferom optimalno podešenim da pruži zapanjujući realizam.  

Bluelink® povezane usluge.

Bluelink® povezane usluge vam donose besprekornu povezanost direktno u potpuno novi Tucson sa onlajn glasovnim prepoznavanjem i širokim rasponom funkcija koje vožnju čine prijatnijom i udobnijom. Pored mnogih pametnih funkcija koje možete da kontrolišete sa Bluelink aplikacijom, petogodišnja besplatna pretplata na Hyundai LIVE Services je takođe uključena u navigacioni sistem.

Connected Routing.

Connected Routing znači da rutu više ne preračunava procesor u uređaju za navigaciju, već moćan server u Hyundai cloudu. Zašto je to bolje? Jednostavno jer vam pruža tačnije saobraćajne informacije, preciznije vreme dolaska i pouzdanije preračunavanje putanje.   

Navigacija poslednje milje.

Možda ćete morati da parkirate svog Tucsona pre dolaska na krajnju destinaciju. Ako ste u rasponu od 200 m do 2 km, možete preneti navigaciju iz auta na aplikaciju Bluelink. Vaš telefon će vas odvesti tačno gde želite pomoću proširene stvarnosti ili Google Maps.  

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.37MB Cjenovnik Tucson
PDF dokument | 0.26MB Cjenovnik Tucson Hybrid
XLS dokument | 0.01MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2 - TUCSON hybrid
PDF dokument | 0.13MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2 - TUCSON benzin
PDF dokument | 0.13MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2 - TUCSON dizel

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.