Revolucija u evoluciji dizajna.

Prefinjen i progresivan dizajn potpuno novog Tucsona je revolucionaran. Izvajane površine i dinamične linije potpuno novog Tucsona ga stavljaju na prvo mjesto u SUV dizajnu, podižući modernu estetiku na sledeći nivo.

Dizajn eksterijera

Donosi Sportsku Senzualnost u SUV svijet.

Sa većom i širom karoserijom, on je prvi SUV kompanije Hyundai koji je razvijen u skladu sa dizajnerskom filozofijom Sportske Senzualnosti. Njegov sportski stav, iskombinovan sa oštrim uglovima i dinamičnim proporcijama bogatih površina, stvara progresivan izgled koji ne umanjuje robusno SUV nasleđe Tucsona.

Dizajn eksterijera

Prva na svijetu Parametarska Skrivena Svijetla.

Tamno hromirana parametarska rešetka hladnjaka geometrijskog oblika se momentalno transformiše kad krenete s vožnjom. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji osvjetljenja tipa polu-ogledala, Parametarska skrivena svijetla su sakrivena kad su ugašena, a kad se upale spoljni bočni dio rešetke hladnjaka se transformiše u sjajne oblike nalik krilima, stvarajući jedinstven visokotehnološki stil osvjetljenja. Kada se ugase, ponovo se sjedinuju s rešetkom.

Prva na svijetu Parametarska Skrivena Svijetla.
Bočna karakterna linija u obliku slova Z

Bočna karakterna linija u obliku slova Z

Naglašeni visokotehnološki dizajnerski detalji poput bočne karakterne linije u obliku slova Z  stvaraju sportski i dinamičan utisak.  

Hromirana naglašena linija

Hromirana naglašena linija

Sportski izgled potpuno novog Tucsona je naglašen hromiranom linijom sa zaobljenim paraboličnim oblikom, koja počinje kod spoljnih retrovizora i proteže se sve do prtljažnika.  

LED zadnja kombinacija svijetala

LED zadnja kombinacija svijetala

Široka LED zadnja svijetla sa parametarski skrivenim svjetlosnim detaljima su nastavak dinamičnog progresivnog dizajna.

Personalizujte vaš potpuno novi Tucson.

Na raspolaganju su vam i tri nove žive boje: Shimmering Silver, Amazon Grey i Teal, pa sada možete da izaberete između 9 boja eksterijera. Povrh toga, opciono dvobojni krov bilo u Phantom Black ili u Dark Knight boji vam pružaju još više mogućnosti da personalizujete svoj potpuno novi Tucson kako bi se na najbolji način odgovarao vašem ukusu. 

Alu naplatci.

Alu naplatci.

Opcioni naplatci od 18” i 19” optimizuju zadivljujuće proporcije i tako dodatno naglašavaju njegovu spektakularnu pojavu.  

Visokotehnološki stakleni logo.

Visokotehnološki stakleni logo.

Visokotehnološki elementi dizajna na zadnjem dijelu vozila su krunisani glatkim staklenim Hyundai logom, koji izgleda trodimenzionalno, ali je u stvari u nivou površine, što ga značajno ističe u odnosu na tradicionalne ambleme automobila.

Skriveni zadnji brisači.

Skriveni zadnji brisači.

Potpuno novi Tucson je prvi Hyundai model koji je opremljen skrivenim zadnjim brisačima, koji nestaju ispod spojlera kad se ne koriste.  

Dizajn enterijera

Ljepota međuprostora.

Osjećaj otvorenosti će vam poželeti dobrodošlicu onog trenutka kad uđete u potpuno novi Tucsonov prefinjen i prostran enterijer ili međuprostor.  Ovdje se harmonično prepliću prostor, tehnologija i informacije. Senzualni oblici kao da su inspirisani vodopadima, a visokokvalitetni materijali se nalaze u cijelom enterijeru i podižu izgled i osjećaj na novi nivo.

Ambijentalno osvjetljenje.

Podesite svijetla na način na koji želite. Ambijentalno osvjetljenje nudi 64 podesive boje i 10 nivoa osvjetljenja koji se lako prilagođavaju vašem raspoloženju. Izvori svijetla su na dnu centralne konzole, u podlozi za bežično punjenje telefona i pregradi za odlaganje na vratima. 

Shift-by-wire kontrole.

 

Shift-by-wire upravljanje je povezano sa ergonomski pozicioniranim naslonom za ruke za intuitivnu upotrebu i zaista poboljšava jasan izgled enterijera.   

Povećana prostranost.

Prostraniji nego ikad potpuno novi Tucson pruža putnicima udobnost i prostranost koja se obično teško nalazi u automobilima ovog segmenta. Putnici na zadnjim sjedištima uživaju u dodatnom prostoru za noge.

Uživajte u većem prtljažnom prostoru.

Prtljažnik je povećan i zavisi od izabrane opreme i pogonskog sklopa: generalno uživaćete u 620 litara prtljažnog prostora sa podignutim sjedištima i do 1799 litara kada se sjedišta preklope.

Volan.

Možete ga bolje uhvatiti i ima novi dizajn razvodnih prekidača radi poboljšane udobnosti. Novi dizajn volana takođe projektuje dizajnerski sjaj kokpita.    

Panoramski krov.

Pustite sunce da uđe u vaš auto i uživajte s vetrom u vašoj kosi kad otvorite panoramski krov potpuno novog Tucsona.  

Kombinacije boja enterijera.

Izaberite između tri paketa boja opreme enterijera, uključujući jednobojan Obsidian Black, Moss Grey i Teal. Bilo koju boju da izaberete, dvostruke ukrasne srebrne linije se kreću od centralne konzole do zadnjih vrata i harmonično se uklapaju sa urednim slojevitim taktilnim površinama materijala u komplementarnim neutralnim tonovima.  

Obsidian Black.

Klasična crna sa opcijama sedišta u tekstilu ili koži. 

Moss Grey.

Enterijer u boji sive mahovine takođe ima opcije sa tekstilnim i kožnim sedištima. 

Teal.

Izaberite sedišta u tekstilu ili koži crne boje, sa tirkiznim štepom na sedištima, na naslonu za ruku i menjaču. Tirkizni tekstilni umeci se takođe nalaze na tekstilu crash pada i oblogama vrata.  

Pređite na sledeći nivo. Novi sportski Tucson N Line.

Osetite strast i snagu. Upoznajemo vas sa potpuno novim Tucson N Line modelom, dinamičnim i sportskim. Inspirisana N Line oprema zrači moćnim detaljima.  

Pređite na sledeći nivo. Novi sportski Tucson N Line.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.16MB Cjenovnik Tucson
PDF dokument | 0.21MB Cjenovnik Tucson Hybrid

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.