Hyundai Tucson

Upečatljivo odvažan i sportski

Upečatljivo odvažan i sportski

Hyundai prepoznatljiva šestougaona maska je uokvirena farovima napredne tehnologije, savršeno izvajanim branikom i odiše snažnim i upečatljivim izgledom.

Ultimativno atletski

Ultimativno atletski

Njegove prepoznatljive karakteristike i upečatljiva atletska pojava su prirodan spoj funkcionalnosti, stabilnosti i prefinjenosti.

Aerodinamičan dizajn

Aerodinamičan dizajn

Svojom stabilnošću pri visokim brzinama i naprednom strukturom šasije, Tucson donosi inovativan inženjering fluidnom dizajnu nove generacije, koji pruža vrhunsko i neuporedivo iskustvo. Zahvaljujući poboljšanim performansama, vodećem nivou koeficijenta otpora vazduha i naprednim funkcijama, od sada možete da uživate u dodatnoj udobnosti i samouverenosti uvek i svuda.

Unapređena bezbednost

Unapređena bezbednost

Tucson osigurava vrhunsku bezbednost i glatku vožnju. Sa novim aktivnim sigurnosnim funkcijama, unapređenim čelikom visoke čvrstoće i zahvaljujući procesu vrućeg kovanja pruža sigurnost koja je vodeća u klasi.

1.6 T-GDi motor sa menjačem sa dvostrukim kvačilom i 7 stepeni prenosa

1.6 T-GDi motor sa menjačem sa dvostrukim kvačilom i 7 stepeni prenosa

Hyundai je razvio impresivan menjač sa dvostrukim kvačilom sa 7 stepeni prenosa. U kombinaciji sa 1.6 T-GDi motorom ovaj menjač pruža novo dinamično vozačko iskustvo i povećanu ekonomiju potrošnje goriva.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
XLS dokument | 0.72MB Cjenovnik Tucson
XLS dokument | 1.29MB Cenovnik Tucson Premium Plus
PDF dokument | 70.39MB Brošura Tucson
PDF dokument | 1.22MB Brosura Tucson dodatna oprema

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.