Više pogonskih izbora. Više efikasnosti.

Izaberite između četiri jedinstvene konfiguracije motora. Na samom vrhu asortimana je 1.0 T-Gdi benzinski motor, koji je dostupan sa 100KS ili 120KS. Može biti opremljen sa blagim hibridnim sistemom od 48V, bilo kao opcija sa 100KS ili kao standard sa 120KS. Sistem blagog hibrida doprinosi smanjenjem emisije CO2 i potrošnje goriva od 3-4%. Takođe je dostupan 1.2-litarski MPi benzinski motor sa 84KS. 

1.2-litarski MPi benzinski

1.2-litarski MPi benzinski

Naš motor od 84 KS sa 4 cilindra i radnom zapreminom od 1197 cc je nježna snaga na koju možete da računate. Zajedno sa 5-stepenim ručnim mjenjačem, ova jedinica snage nudi i potpunu kontrolu i prijatnu isporuku obrtnog momenta.

Coasting funkcija (Gašenje motora na nizbrdici)

Dostupna kod konfiguracije motora sa iMT-om i MHSG-om, potpuno novi i20 radi uštede goriva automatski ulazi u coasting režim kad otpustite papučicu gasa.  

Pametan ručni mjenjač (iMT).

6-stepeni iMT je dizajniran za nižu emisiju i smanjenje potrošnje goriva automatskim angažovanjem režima coasting kad god otpustite papučicu gasa.

6-stepeni ručni mjenjač.

Više volite da sami upravljate kvačilom i brzinama? Izaberite konfiguraciju sa ručnim mjenjačem za vožnju sa preciznijim i glatkijim prenosom brzine. 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.27MB Cjenovnik i20

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.