Hibrid na višem nivou.

Uvek snažna i jedinstvena, nova KONA Hibrid je pretrpela sveobuhvatan redizajn. Sa novim elegantnijim i prefinjenijim linijama dodatno se poboljšao njen jedinstven samopouzdan izgled, izdvajajući je od svih ostalih SUV vozila u klasi.  

Eksterijer 

Dopunili smo dobar izgled.

Upečatljiv novi dizajn eksterijera se izdvaja svojom elegantnom sofisticiranošću i privlačnim zaštitnim oblogama. Izduženi poklopac motora se oštro završava preko centralne rešetke svojim širokim, prepoznatljivim izgledom pružajući novoj KONI Hibrid moćan izgled. Unapređena LED dnevna svetla pružaju uzak, prodoran pogled na put ispred vas.  

Napred.

Napred.

Privlačan novi branik se glatko uliva u obloge luka točka, formirajući oko luka točka zaštitni omotač i zaštitni pojas ispod snažne nove rešetke.  

Bočno.

Bočno.

Sportska silueta je akcentovana vizuelnom vezom između krilnih lukova i oštrijeg, jasnijeg, harmoničnijeg prednjeg dela.  

Nazad.

Nazad.

Novi zadnji branik prati koncept zaštitne obloge prednje i bočne strane i naglašen je robusnom novom registarskom tablicom metalik boje.  

Stilski izbor naplataka.

Nova KONA Hibrid je dostupna sa alu naplatcima od 16“ i 18“ koji reflektuju inovativnu vožnju njegovog hibridnog pogonskog sklopa.  

Hibridna oznaka.

Ona ponosno prikazuje svoje hibridne osobine. Dizajn eksterijera nove KONE Hibrid je identičan kao kod nove KONE, osim posebno namenjenih alu naplataka i Hibridne oznake na prtljažniku.  

Elegantan dizajn novih LED svetala.

Uočljiv prednji deo je potpuno redizajniran, uključujući prepoznatljiva nova LED prednja svetla i tanja dnevna svetla iznad. 

Registarska tablica.

Robusna registarska tablica obuhvata donje usise vazduha vizuelno dopunjavajući bogate površine oko glavne rešetke, a koje uključuju vertikalne aerodinamične ulaze za poboljšanje protoka vazduha.  

Elegantna nova zadnja svetla.

Robusna registarska tablica obuhvata donje usise vazduha vizuelno dopunjavajući bogate površine oko glavne rešetke, a koje uključuju vertikalne aerodinamične ulaze za poboljšanje protoka vazduha.  

Izrazite se. Vaš auto. Vaše boje.

Nova KONA Hibrid vam dozvoljava da njen dizajn prilagodite svom ličnom stilu. Sada je dostupna sa 6 novih boja eksterijera i možete izabrati jednu iz ukupno 10 boja eksterijera da upotpuni njenu privlačnu siluetu. Pored toga, neke boje limarije su dostupne sa krovom i kućištem retrovizora u Phantom Black boji. To vam dozvoljava da dalje prilagođavate svoj izgled da biste kreirali auto koji se perfektno slaže s vašim ukusom.  

Enterijer 

Vrhunska povezanost ispunjava prefinjen komfor.

Raznovrsna, udobna i povezana, enterijer nove KONE je dizajniran da izrazi moderniji i prefinjeniji izgled nego kod njenih prethodnika. Snažna, a ujedno i prefinjena, savršena za aktivan život, nova dizajnerska poboljšanja se uklapaju sa sjajnim eksterijerom na svakom koraku. I kad dođemo do pametne tehnologije, možete da uzmete i izaberete najsavremenije vrhunske funkcije povezanosti i udobnosti.  

Enterijer 

10.25" potpuno digitalna instrument tabla.

Sjajna i potpuno digitalna 10.25 instrument tabla pruža kokpitu dodatni visokotehnološki izgled. Njena šema boja se menja zavisno od izabranog režima vožnje: Eco ili Sport. Desni brojčanik prikazuje informacije o hibridnom pogonskom sklopu, poput trenutnog statusa napunjenosti baterije, kao i trenutni nivo potrošnje struje.  

10.25" ekran osetljiv na dodir.

10.25” ekran osetljiv na dodir pruža lak pristup informacijama auta, infotejnment sistemu, navigaciji i vašim omiljenim aplikacijama i muzici preslikavanjem pametnog telefona.  

Dizajnerski akcenti modernog enterijera.

Izdvajamo još jednu posebnost u dizajnu enterijera, a to je tehnologija ambijentalnog osvetljenja koja osvetljava centralnu konzolu i prostor za noge nove KONE Hibrid.  

Opcije novih boja enterijera.

Sa novim bojama i materijalima, nova KONA je dostupna sa jednobojnim crnim enterijerom ili dvobojnom svetlo bež opremom enterijera, kao i kožnom verzijom u kaki boji.  

Crni jednobojan.

Sa crnim tekstilnim sedištima, tamno antracit nijansa kreira sofisticiran izgled. Opciona kožna verzija prikazuje elegantnu tartansku teksturu, koja se ogleda u i perforaciji materijala.  

Svetlo bež dvobojan.

Kao alternativu tamnom enterijeru, KONA je takođe dostupna sa svetlo bež opremom enterijera, naglašen svež izgled je primetan na panelima vrata i sedištima.  

Kaki.

Sa opcionim kaki kožnim sedištima i kaki centralnom konzolom možete da izaberete prirodan izgled.  

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.37MB Cjenovnik nova KONA Hybrid
PDF dokument | 10.6MB Brošura KONA Hybrid Facelift
XLS dokument | 0.01MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.