Jednostavno dodavanje mnogo tehnologije u auto ga neće učiniti bezbednijim. Umesto toga, Santa Fe je dizajniran da pametno svede na minimum opasnosti u svakodnevnoj vožnji kako bi vam obezbedio sigurnost. Santa Fe vas čuva. 

Pomoć u izbegavanju sudara pri parkiranju u rikverc (PCA)

Pomoć u izbegavanju sudara pri parkiranju u rikverc (PCA)

PCA upozorava vozača ako detektuje rizik od sudara dok vozite u rikverc. I ako se rizik povećava nakon upozorenja, PCA pomaže da se vozilo automatski zaustavi.

Hyundai Smart Sense

Sistemi naprednih pomoći vozaču Santa Fea sagledavaju različite uslove sa kojima vozač može neočekivano da se suoči u vožnji.

Navigacija zasnovana na Pametnom tempomatu (NSCC)

NSCC automatski usporava vozilo kad prilazi sekciji puta sa krivinom i pomaže u bezbednoj vožnji. Nakon prolaska sekcije NSCC se vraća na prethodno podešenu brzinu.
! Neke funkcije ilustrovane na ovoj stranici nisu dostupne na vašem tržištu. 

 

Pomoć u praćenju trake (LFA)

Prednja kamera detektuje trake na putu kako bi pomogla u upravljanju vozilom i zadržala ga u sredini trake. 
! Neke funkcije ilustrovane na ovoj stranici nisu dostupne na vašem tržištu. 

 

Pomoć u izbegavanju sudara pri unakrsnom kretanju u rikverc (RCCA)

Santa Fe upozorova vozača ako se detektuje rizik od sudara sa leve ili desne strane vozila dok vozite u rikverc. Ako se rizik poveća i nakon upozorenja, RCCA pomože da se vozilo zaustavi. 
! Neke funkcije ilustrovane na ovoj stranici nisu dostupne na vašem tržištu. 

 

Pomoć u izbegavanju frontalnog sudara (FCA sa skretanjem na raskrsnici)

FCA upozorava vozača kad se detektuje rizik od frontalnog sudara, uključujući pešake, bicikliste ili vozila. Ako rizik nastavi da se povećava i nakon upozorenja, FCA automatski pomaže kočenjem u hitnim slučajevima. Isto se može primeniti na rizike sudara sa vozilom koje vam dolazi u susret dok skrećete levo na raskrsnici. 
! Neke funkcije ilustrovane na ovoj stranici nisu dostupne na vašem tržištu. 

 

Pomoć u vožnji auto-putem (HDA)

HDA omogućava vozačima da ostanu u sredini trake dok održava podešenu razdaljinu i brzinu od vozila ispred dok vozite auto-putem, čak i u krivinama. 

Pomoć u izbegavanju sudara u mrtvom uglu (BCA)

Ako postoji rizik od sudara u mrtvom uglu kad menjate trake ili paralelno izlazite sa parkinga, BCA vas upozorava i automatski kontroliše vozilo kako bi se pomoglo u izbegavanju sudara.

Pomoć u bezbednom izlasku (SEA)

SEA vas upozorava ako se detektuje vozilo koje vam prilazi sa zadnje strane dok putnik otvara vrata kako bi izašao iz vozila. Ako u takvim situacijama pokušate da deaktivirate dečju sigurnosnu bravu, SEA će vas preduhitriti da zadrži zadnja vrata zatvorena. 

Monitor mrtvog ugla (BVM)

BVM vam obezbeđuje slike mrtvog ugla na instrument tabli i tako omogućava da promena trake bude bezbedna i laka. 

Bezbednosni električni prozori

Nova platforma karoserije

Pored većeg unutrašnjeg prostora i nova platforma sledeće generacije je primenjena na Santa Fe, što maksimalno povećava stabilnost vozila. Nova platforma takođe donosi značajna poboljšanja u bezbednosti u sudaru, zahvaljujući povećanoj upotrebi Naprednog čelika visoke čvrstoće i vrućem lepljenju. 

Nova platforma karoserije

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.18MB Cjenovnik Santa Fe
PDF dokument | 0.21MB Cjenovnik Santa Fe Hybrid
PDF dokument | 0.22MB Cjenovnik Santa Fe Plug in Hybrid

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.