Dinamičan i stilizovan.

Sa dinamičnim poboljšanjem njegovog ekspresivnog dizajna, ovaj upečatljiv gradski auto daje novo značenje staroj izreci da dobre stvari dolaze u malim pakovanjima. 

Dinamičan i stilizovan.

EKSTERIJER

Redizajniran da ostavi veliki utisak.

Sa svojim sportskim stavom novi i10 odaje odvažan utisak zahvaljujući svom niskom krovu i dugačkom međuosovinskom rastojanju. Njegov elegantan i dinamičan dizajn stvara kontrast između mekih površina i oštrih linija. Dizajn je inspirisan oblikom ljudskih mišića u atletskoj sportskoj odeći. Jednostavna, glatka i atletska karoserija je oblikovana da pruži maksimum unutrašnjeg prostora. 

EKSTERIJER

Odvažnija rešetka hladnjaka.

Široka, kaskadna rešetka ima novu, naglašeniju šaru pčelinjeg saća i ponosno naglašava sportski stav novog i10. 

Alu felne od 16

Alu felne od 16"

Novodizajnirane alu felne od 15“ i 16“ su komplementarne sa sportskim izgledom i stvaraju energičan i žustar izgled. Takođe su dostupne i čelične felne od 14“.

Personalizujte svoju savršenu verziju.

Personalizujte vaš sopstveni karakterističan izgled izborom od 7 boja eksterijera i dvobojnim krovom dostupnim u crnoj boji. Dve nove boje su: Lumen Gray i Meta Blue. 

Snaga izbora.

Meta Blue Pearl

Lumen Gray Pearl

Mangrove Green Pearl

Atlas White

Aurora Gray Pearl

Dragon Red Pearl

Phantom Black

ENTERIJER

ENTERIJER

Precizna prostranost.

Unutar stilizovane kabine sa jednostavnim i modernim izgledom dobrodošlicu vam žele precizne šare i sveže teksture. Privlačna 3D šara pčelinjeg saća na kontrolnoj tabli i panelima vrata daje enterijeru sportski izgled. Okrugli otvori ventilacije za vazduh vizuelno produžavaju komandnu tablu u oblogu vrata i stvaraju osećaj prostranstva i širine. Izaberite jednu od četiri različite kombinacije boja da biste dali lični pečat savršenom enterijeru. 

Grejanje volana.

Uživajte sa toplim rukama po hladnom vremenu. Grejani volan ima ergonomski pozicionirane kontrole, tako da lako možete ostati povezani dok vozite. 

Grejanje prednjih sedišta.

Lepo i toplo zimi. Uživajte u udobnosti dostupnih toplih sedišta po hladnim danima. Veoma brzo se zagreju da bi povećali udobnost. 

Audio ekran od 8".

Uživajte u pogodnosti bežičnog preslikavanja pametnog telefona na ekran od 8“ osetljiv na dodir sa Apple CarPlayTM i Android AutoTM.

Potpuno digitalna LCD instrument tabla.

Elegantna je i futuristička. Sjajna potpuno digitalna LCD instrument tabla od 4.2“ vam omogućava lak i čitljiv pristup širokom dijapazonu sistema vozila i informacijama za vozača.

Sportski dizajn komandne table.

3D šara pčelinjeg saća na komandnoj tabli i panelima vrata daje enterijeru sportski izgled. Kružni otvori ventilacije za vazduh vizuelno produžavaju komandnu tablu u oblogu vrata i stvaraju osećaj širine i prostora.

Stilizovani otvori za cirkulaciju vazduha.

Okrugli otvori za protok vazduha su postavljeni na panelu komandne table i izgledaju jednostavno i moderno. Njihovo produžavanje u oblogu na vratima naglašava osećaj prostora.  

Prednja ambijentalna svetla

Pretvorite vaše noćne vožnje u posebno vozačko iskustvo. Novo prednje LED plavo ambijentalno osvetljenje stvara posebno opuštenu atmosferu. 

Poseban stilski doživljaj sa Ljubičastim paketom.

Ljubičasti paket ima sedišta od tartan tkanine sa vertikalnim ljubičastim linijama i  štepovima, kao i svetlo-ljubičasti štep na volanu. 

Začinite ga dodatkom ljubičaste boje.

Dodajte poseban akcenat svom enterijeru sa Ljubičastim paketom, koji ima svetlo ljubičaste prstenove oko otvora za ventilaciju vazduha i ljubičasti sjaj na elementima komandne table i donjem delu centralne konzole. 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.21MB Novi i10
PDF dokument | 0.14MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.