Dva srca, jedan otkucaj.

Glavno obeležje napredne motoričke misli, benzinski motor od 1.6 litara GDI sa direktnim ubrizgavanjem, je inteligentno osmišljen da radi u skladu sa elektromotorom kako bi se proizvela maksimalna snaga i optimalna efikasnost u potrošnji goriva. Potpuni obrtni momenat je odmah dostupan i rezultira ubrzavanjem glatkim kao svila, kao i zaista agilnim iskustvom u vožnji, koje nadmašuje sve druge automobile u svojoj klasi.

GDI benzinski motor

GDI benzinski motor

Mozak koji upravlja električnim IONIQ-om je EPCU i on brine da sve radi kako treba. On radi tiho, iza scene, i izvršava veoma kompleksne zahteve koji upravljaju različitim električnim i elektronskim sistemima. Verovatno nikada nećete imati potrebe da znate za AC/DC inverter, DC-DC konverter niskog napona i Jedinicu za kontrolu vozila, ali ovi vitalni podsistemi su tu i svi zajedno rade u savršenoj harmoniji po direktivama EPCU.

Elektromotor

Elektromotor

Za maksimalnu fleksibilnost, port nudi izbor modova za punjenje: standardno ili brzo punjenje. Konektovanje kabla je osmišljeno da bude sigurno, bezbedno i jednostavno.

Nizak centar gravitacije

Nizak centar gravitacije

Montiranjem baterije ispod sedišta, IONIQ je postigao izuzetno nizak centar gravitacije. To značajno poboljšava okretnost i čini IONIQ zabavnijim za vožnju.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.18MB Cjenovnik IONIQ Hybrid
PDF dokument | 0.22MB Cjenovnik IONIQ Plug-In Hybrid
PDF dokument | 20.57MB Brošura Ioniq Hybrid

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.