Kakvo divno iznenađenje!

Pionirski dizajn je spojio oblik sa funkcijom, a upečatljiva, hibridna, coupé silueta modela IONIQ  stvara snažan prvi utisak. Gledajući glatku aerodinamičnost otkrićete suptilne dizajnerske detalje koji poboljšavaju sve aspekte dinamičnosti i efikasnosti vožnje. 

Elegantan dizajn.

Sa svojim disciplinovanim fokusom na jednostavnosti izgleda i dobroj ergonomiji, enterijer je unapredio evoluciju dizajniranja trendova. Kao što je eksterijer napredno osmišljen, tako i enterijer obiluje finim detaljima koji oživljavaju sve ključne elemente u fluidnom, elegantnom stilu. Svaki detalj je precizno dizajniran kroz filozofiju čiste jednostavnosti, koja ostavlja umirujući i nežan efekat na sva vaša čula.

Sloboda u vožnji bez kompromisa.

Kad je u pitanju vožnja, oprezan sam kao što je i moj IONIQ. On može da uoči problem mnogo brže od mene. IONIQ-ovi napredni sistemi pomoći me čuvaju kao da imam svog ličnog telohranitelja. Funkcije poput Pomoći za ostanak u traci konstantno nadgledaju znake potencijalne opasnosti i smanjuju rizik. I to mi pomaže da se osećam bezbednije nego ikad za volanom.

Inovacije u vožnji

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.18MB Cjenovnik IONIQ Hybrid
PDF dokument | 0.22MB Cjenovnik IONIQ Plug-In Hybrid
PDF dokument | 20.57MB Brošura Ioniq Hybrid

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.