Energičan i moderan izgled.

Zaustavite se i razmislite o električnom IONIQ-u. Njegov prefinjen i moderan izgled će prvi zaokupiti vašu pažnju. Divićete se svakoj liniji, svakom detalju, a sve to dolazi zajedno da prenese neometan protok snage. Proporcije su divno balansirane i kada se bliže zagledate u detelje, otkrićete perfekcionizam koji će vas maksimalno oduševiti.

Jednostavno elegantan i spokojan.

Sa svojim disciplinovanim fokusom na jednostavnosti izgleda i dobroj ergonomiji, enterijer električnog IONIQ-a je unapredio evoluciju dizajniranja trendova. Kao što je eksterijer napredno osmišljen, tako i enterijer obiluje finim detaljima koji oživljavaju sve ključne elemente u fluidnom, elegantnom stilu. Svaki detalj je precizno dizajniran kroz filozofiju čiste jednostavnosti, koja ostavlja umirujući i nežan efekat na sva vaša čula.

Najsavremenije tehnologije vam pomažu da ostanete bezbedni i bez neprilika.

Put može biti prilično nepredvidljiv. Vi nikada ne znate šta možete da očekujete, ali IONIQ zna. Njegovi napredni bezbednosni sistemi pomoći vozaču služe kao vaš elektronski kopilot, koji tiho radi iza scene i konstantno pazi na znakove potencijalne nevolje. Funkcije poput Pomoći za ostanak u traci i Upozorenja na sudar u mrtvom uglu će identifikovati problem pre vas i preventivno će delovati kako bi smanjili rizik od sudara. IONIQ vas čuva bezbednije nego ikad.

Inovacije u vožnji

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.27MB Cjenovnik IONIQ Electric

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.