Živite mladalački i aktivno.

Nova KONA budi živahan osećaj u nama. Ona ima mladalački, razigrani dizajn koji budi čula i poziva na detaljnije ispitivanje njenih mogućnosti. Uđite unutra, pritisnite dugme za kretanje i KONA ulazi u vaš život da vam pruži izuzetno dinamične performanse. KONA je od prednjeg do zadnjeg dela značajno poboljšana kako bi ispunila potrebe kupaca koji vode aktivan život.  

Živite mladalački i aktivno.

Tvoj stil, tvoj način.

Nova KONA je moderna i samopouzdana i na svoj način se uvek uklapa u sva vaša putovanja. Bilo da ste na večeri u centru grada ili se vozite seoskim putem, KONA će učiniti sve da se osećate kao kod kuće.  

Tvoj stil, tvoj način.

Dizajnirana da bude drugačija.

Konine moćne linije privlače vašu pažnju iz svakog ugla. Dizajn je jak i stabilan, ojačan svuda, uključujući zaštitnu oblogu preko lukova točka. Ova obloga donjeg dela limarije se proširuje na potporne ploče i oba branika i pruža praktičnu zaštitu od kamenja i drugog otpada na putu.   

Dizajnirana da bude drugačija.

Oblikujte je prema svojoj vožnji.

Dovoljno je da je samo jednom pogledate i odmah ćete shvatiti da je nova Kona ispred svog vremena. Futuristična? Definitivno, ali nema ničeg radikalnog u tome, njene dizajnerske inovacije su urađene baš onako kako treba. Geometrija je sofisticirana sa puno visokotehnoloških detalja, poput tehnologije LED osvetljenja. Privlačni aluminijumski naplatci će vas oduševiti i fascinirati. 

Savremeno izvajan prednji deo projektuje sportski i snažan izgled. 

Oblikujte je prema svojoj vožnji.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.34MB Cjenovnik nova KONA

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.