Svečano predstavljanje brenda i novih MG modela u Crnoj Gori

U ekskluzivnom prostoru atrijuma Capital Plaze svečano je predstavljen brend i premijerno prikazani najnoviji modeli automobilskog brenda MG, Marvel R, MG 5 i ZS EV

Novi prodajni salon u Podgorici će u najmodernijem ambijentu budućim kupcima omogućiti uslugu u skladu sa najvišim standardima brenda

03.oktobar 2023. Podgorica - Kompanija Jadran auto, dio Grand Automotive grupe, predstavila je premijerno crnogorskoj javnosti automobilski  brend MG i najnovije MG modele, MG, Marvel R, MG 5 i ZS EV.

Svečanost je održana u prisustvu medija, poslovnih partnera i javnih ličnosti, a zvanicama su se obratili  generalni direktor Grand Motors za zemlje non EU regiona, gospodina Slavc Habič i brend menadžer kompanije Jadran auto Miloš Ražnatović.

„Ponosan sam na širenje prodajne mreže u Crnoj Gori i siguran sam da će inovativan dizajn, kvalitet i pouzdanost koji nastavljaju istorijsko nasleđe brenda MG,  biti prepoznati od strane budućih vlasnika. Kompanija konstantno ulaže u prodajnu i servisnu mrežu u Crnoj Gori, čemu svjedoči i otvaranje  modernog salona sa stručnim osobljem za brend MG.“ izjavio je gospodin Slavc Habič.

Ističemo da su svi MG modeli pokriveni sa 7 godina fabričke garancije ili do pređenih 150.000 km.

U skladu sa svojim motom „Kreiranje nove ere automobila“  MG Motor teži zadovoljstvu i brizi o svakom kupcu pojednično i očuvanju životne sredine. Na osnovu toga svi novi modeli MG su spoj modernog dizajna u sprezi sa najnovijom tehnologijom.

Na događaju su predstavljeni premijerno u Crnoj Gori najnoviji MG modeli.

Novi prodajni salon raspolaže sa 200m2 i nalazi se na frekventnoj lokaciji Magistralni put Podgorica Petrovac 30A, gdje će u novom i najmodernijem ambijentu budući kupci i svi zainteresovani moći da se dodatno informišu i zakažu test vožnju

O modelu Marvel R

Luksuzni visokotehnološki SUV C segmenta dugačak je 4.674 mm, širok 1.919 mm i visok 1.618 mm. Međuosovinsko rastojanje iznosi 2.800 mm i stoga nudi više nego dovoljno unutrašnjeg prostora. Pored svog atraktivnog izgleda, MG Marvel R nudi i prostranu unutrašnjost sa ekranom osjetljivim na dodir od 19,4 inča i digitalnom instrument tablom od 12,3 inča.

O modelu MG 5

MG 5 je prvi na svijetu potpuno električni karavan. Nudi sve što biste očekivali od karavana u C segmentu u smislu praktičnosti i funkcionalnosti. Sa dužinom od 4.600 mm, širinom od 1.818 mm i visinom od 1.543 mm, karavan nudi prostranu unutrašnjost za cijelu porodicu, sa čak 27 pregrada za odlaganje stvari naprijed i pozadi. U isto vrijeme, MG 5 nudi obilje upotrebljivosti zahvaljujući svom izdašnom prtljažniku od 479 litara, koji se može proširiti na 1.367 litara sa oborenim zadnjim sjedištima (60/40).

O modelu ZS EV

Što se tiče stila, novi MG ZS EV prednji dio koji je samo na električni pogon, sa rešetkom sa utisnutim efektom radi poboljšanja aerodinamike i novim priključkom za punjenje koji se otvara sa strane. Smjelo novo lice naglašavaju LED farovi i prepoznatljiva dnevna svijetla. Baterija od 72 kWh koja pruža značajno povećanje dometa, kao i novi iSMART sistem povezivanja, koji donosi najsavremeniji info-zabavni sistem.

Svi prikazani MG modeli se mogu poručiti i isporučiti kupcima u najkraćem roku.

Kompanija Jadran auto je ovlašćeni uvoznik i distributer MG vozila za  Crnu Goru.

O brendu MG

Ne postoji mnogo brendova u svijetu koji se mogu pohvaliti tako dugom istorijom  kao MG. MG je osnovan 1924 godine prošlog vijeka. To nam govori da ćemo sledeće godine proslaviti 100 godina postojanja MG. 2007 MG je postao dio SAIC Motor grupacije koja je sedmi najveći proizvođač automobila u svijetu!

MG se u SAIC gupaciji izdvojio kao jedan od najperspektivnijih brenodava koji je orjentisan na posebne potrebe zadovoljnih kupca, podjednako kao što posebnu pažnju pridaje održivoj budućnosti cijele planete. Zbog toga je svaki novi MG model dizajniran i razvijen kako bi pružio izvanredne nivoe ekološke efikasnosti. Danas je zanično predstavljena perjanica  brenda MG, modeli koji će biti dostupni u Crnoj Gori, MG 5, Marvel i ZS o kojima ćete sada čuti nešto više.

O Grand Motors-u

Kompanija Grand Motors doo ovlašćeni je uvoznik, distributer i serviser automobilskih brendova Republici Srbiji.

Grand Motors je dio Grand Automotive grupacije koja posluje u zemljama čitavog regiona kao ovlašćeni distributer i zastupnik više automobilskih brendova od 2001. godine.

Naša kompanija poštuje visoke zahtjeve i standarde automobilskih brendova koje zastupa. Visoki standardi se odnose na kvalitet usluge i veliku pažnju koja se posvjećuje kupcima, sa posebnom pažnjom usmjerenom na brigu o održavanju i servisiranju vozila.

Ovi standardi se podjednako primenjuju u čitavoj mreži ovlašćenih zastupnika širom Srbije koju Grand Motors sa velikom pažnjom razvija.

O Jadran auto

Kompanija Jadran Auto d.o.o je ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser MG automobila za Crnu Goru. Kao dio globalne MG mreže u obavezi je da poštuje sve visoke zahtjeve koje postavlja MG Motor. Visoki standardi se odnose na visok kvalitet usluge, i veliku pažnju koja se posvećuje kupcima kroz brigu o održavanju i servisiranju vozila. 

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.