Tehnologija koja Vas voli.

Sasvim nova Sonata osvaja srca i umove svojim naprednim tehnologijama koje brinu o vama. Njene napredne tehnologije za pomoć vozaču neosetno rade u pozadini da bi vas oslobodile briga i stresa tokom vožnje, kako biste mogli bolje, pametnije i bezbednije da upravljate vozilom. Od stilizovanog enterijera do dinamične vožnje, Sonata projektuje senzualnu sportsku aktivnost koja je poslužila kao vodeći koncept u njenom razvoju. Iz razloga što savremeni vozači žele pametno i personalizovano iskustvo, Sonata odgovara na izazov paketom za povezivanje i pogodnim funkcijama. Bez obzira na vaš životni stil, Sonata će se savršeno uklopiti, što će otvoriti vrata sasvim novom svetu uživanja i slobode u vožnji.

Tehnologija koja Vas voli.

Tehnologija koja Vas inspiriše.

Sonata poseduje savršen dizajn koji stvara više od samog buđenja emocija. Ona pruža visoke nagrade svojim inovativnim dizajnerskim funkcijama poput skrivene gradijent tehnologije osvetljenja i sigurno pokreće razgovor koji naglašava mističnost Sonate. Visokotehnološki izgled Sonate je naglašen LED kombinacijom zadnjih svetala i dostupnim potpunim LED prednjim osvetljenjem. Za izražajnost koja naglašava visoke performanse, Hyundai opciono nudi paket alu naplatki od 18” i vrhunske Pirelli gume.   

Tehnologija koja Vas inspiriše.

Korak bliže perfekciji.

Zakoračite u novu Sonatu i otkrijte da je perfekcija u vožnji bliža nego ikad. To bi trebalo da bude dobra vest, jer niko nije savršen: greške se dešavaju, ali Sonatine napredne tehnologije pomoći vozaču mogu da identifikuju problem pre vas i da preduzmu korektivne mere kako biste bezbednije i bolje upravljali.

Svi detalji na Sonati su zaista novi, ali sve ključne dodirne tačke su tako poznate i instinktivno ih koristimo sa osećanjem potpunog poverenja. Nova Sonata vas približava perfikciji vožnje više nego ikad pre.

Korak bliže perfekciji.

Zvuk koji Vas grli.

Premijum BOSE audio sistem Sonate stvara imerzivno zvučno iskustvo, koje je tako zapanjujuće realno i jasno da osećate kao da ste zaista na samom izvoru zvuka. Ovo poboljšanje dolazi sa dvanaest akustično podešenih zvučnika, Centralnim Surround zvukom i dinamičnom kompenzacijom brzine zbog koje ćete se osećati kao da ste teleportovani u studio za snimanje. Bluetooth, sada instaliran kao standardna funkcija, dodatno poboljšava iskustvo slušanja pružajući pogodnosti hands-free povezivanja na vaš pametan telefon.

Zvuk koji Vas grli.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.34MB Cjenovnik Sonata

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.