Revolucionaran dizajn. Elektrificirane performanse.

Dobro došli u revoluciju. Unaprijeđen i eksperimentalan, potpuno novi Tucson nije samo jednostavna evolucija svog prethodnika, već potpuna revolucija dizajna. I dok prednjači u progresivnom dizajnu, on takođe ima najsavremeniju pametnu tehnologiju i najveći asortiman  električnih pogonskih sklopova u svom segmentu. 

Elektrificirani pogonski sklopovi.

Dopunili smo vaše izbore. Sada možete da izaberete iz raznovrsnog asortimana pogonskih sklopova u segmentu, od opcija benzin ili dizel sa 48V blagim hibridom,  do hibrida i plug-in hibrida.

Revolucionaran dizajn.

Dinamični geometrijski oblici, oštri uglovi i prva na svijetu Parametarska skrivena svijetla su kombinacija koja NX4 čini moćnim i jedinstvenim na putu.

Bezbjednost najbolja u klasi.

Uživajte u još spokojnoj vožnji sa unaprijeđenim sistemima pomoći vozaču i u paketu aktivne bezbjednosti sa širokim rasponom inovativnih funkcija.

Od konceptualnog automobila do revolucionarnog SUV dizajna.

Progresivan dizajn potpuno novog Tucsona je bio inspirisan Hyundai Vision T SUV konceptom, koji je dobio sjajne pohvale na sajmu AutoMobility LA 2019. Njegovi oštri uglovi i futuristički oblici su lako prepoznatljivi u ovom naglašenom kompaktnom SUV-u, prvom Hyundai SUV-u razvijenom u skladu sa novom dizajnerskom filozofijom Sportske Senzualnosti. 

Od konceptualnog automobila do revolucionarnog SUV dizajna.

"Potpuno Novi Tucson za nas predstavlja glavnu prekretnicu na našem dizajnerskom putu i služi kao reper za sve buduće Hyundai modele."  

- SangYup Lee, direktor Hyundai Globalnog Dizajnerskog Centra i stariji potpredsednik Hyundai Motor Company.

Najveći asortiman elektrificiranih modela.

Najveći asortiman elektrificiranih modela.

Izaberite pogonski sklop koji je pravi za vas. Izaberite između 48V blagog hibrida, hibrida ili plug-in hibrida.

Istražite pogonske sklopove. .

Povezanost.

Povezanost.

Otkrijte najsavremeniju pametnu tehnologiju, kao što je 10.25" navigacioni ekran, 10.25" digitalna instrument tabla i full touch centralna konzola osjetljiva na dodir.  

Bezbjednost.

Bezbjednost.

Unaprijeđena najsavremenijim bezbjednosnim sistemima i sistemima napredne pomoći vozaču.

5 godina garancije sa neograničenom kilometražom.

Poput svih Hyundai modela i potpuno novi Tucson je proizveden prema najvišim standardima kvaliteta. I mi podržavamo taj kvalitet sa 5 godina garancije sa neograničenom kilometražom, tako da možete da uživate u stvarima koje volite u životu bez ikakve brige o svom autu. Na sve to, litijumsko-jonska polimerna baterija visokih performansi potpuno novog Tucsona je zaštićena garancijom od 8 godina ili 160,000 km, šta god prvo nastupi. Uživajte u posebnom spokoju koje vam pruža standard, jedna od najboljih garancija u životu.

5 godina garancije sa neograničenom kilometražom.

Tehnologija motora otporna na budućnost.

Svi novi registrovani Hyundai i20 modeli benzinskih motora u Evropi ispunjavaju Euro 6d standarde o emisiji.    

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.37MB Cjenovnik Tucson
PDF dokument | 0.26MB Cjenovnik Tucson Hybrid
XLS dokument | 0.01MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2 - TUCSON hybrid
PDF dokument | 0.13MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2 - TUCSON benzin
PDF dokument | 0.13MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2 - TUCSON dizel

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.