Najširi spektar elektrificiranih pogonskih sklopova.

Razvijen da smanji emisiju i ujedno da pruži zabavnu vožnju, potpuno novi Tucson nudi najširi raspon električnih pogonskih sklopova u segmentu kompaktnih SUV vozila. Možete izabrati između verzija benzinskih i dizel 48V blagih hibrida, potpuni hibrid ili plug-in hibrid. Konvencionalne benzinske i dizel opcije su takođe dostupne.   

Najširi spektar elektrificiranih pogonskih sklopova.

Hibrid.

Efikasnost elektrifikacije. Hibrid se pokreće novim 1.6-litarskim T-GDi Smartstream benzinskim motorom i 44.2 kW elektromotorom, sa 1.49 kWh litijum-jonskom polimernom baterijom za kombinovani ukupan izlaz od 230 KS. 

Plug-in hibrid.

Električan kada vi to želite. Benzinac kada vam je to potrebno. Plug-in hibridna verzija potpuno novog Tucsona sa 1.6-litarskim T-GDi motorom će takođe biti dostupna. 

48V blagi hibrid.

Uštedite gorivo i smanjite emisiju sa 48V blagim hibridnim sistemom. On podržava motor sa unutrašnjim sagorevanjem sa dodatnim obrtnim momentom tokom ubrzavanja i kada krećete.  

1.6 T-GDi 150 KS

1.6 T-GDi 150 KS

Smartstream benzinski motor.

1.6 T-GDi Smartstream benzinski motor je dostupan sa 150 KS, 6-stepenim ručnim menjačem i pogonom na 4 ili na 2 točka. Opremljen je Hyundaijevom jedinstvenom tehnologijom Kontinuiranog varijabilnog trajanja ventila (CVVD), koja optimizuje performanse motora i efikasnost u potrošnji goriva, dok je istovremeno i eco-friendly.  

1.6 T-GDi 150KS sa 48V

1.6 T-GDi 150KS sa 48V

Blagi hibrid benzinski motor.

1.6-litarski T-GDi Smartstream sa tehnologijom 48V blagog hibrida isporučuje 150 KS i dostupan je s pogonom na 2 točka. Kada dođe do glatkog prenosa brzine, možete da izaberete ili 6-stepeni pametni ručni menjač (6iMT) ili 7-stepeni menjač sa dvostrukim kvačilom (7DCT).  

1.6 T-GDi 180 KS sa 48V

1.6 T-GDi 180 KS sa 48V

Sportski benzinac s blagim hibridom.

Ako ste zainteresovani za sportski pogonski sklop, unapređeni 1.6-litarski T-GDi benzinski motor vam donosi 180 KS. Dostupan je sa glatkim prenosom 7-stepenog menjača sa dvostrukim kvačilom (7DCT) sa pogonom na 4 točka, kao i 6-stepenim pametnim ručnim menjačem (iMT) s pogonom na dva točka. 

1.6 CRDi 115 KS

1.6 CRDi 115 KS

Smartstream dizel motor.

1.6-litarski Smartstream dizel motor će biti dostupan sa 115 KS i 6-stepenim ručnim menjačem sa pogonom na dva točka.  

1.6 CRDi 136 KS

1.6 CRDi 136 KS

Sportski dizel sa tehnologijom blagog hibrida.

136 KS 1.6-litarski CRDi sa 48V blagim hibridom motor je opremljen 7-stepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom (7DCT) i možete izabrati varijantu sa pogonom na dva ili na četiri točka.  

Više performansi. Manje emisije. CVVD tehnologija motora.

Hyundai je razvio prvu na svetu tehnologiju Kontinuiranog varijabilnog trajanja ventila (CVVD). Ona optimizuje performanse motora i efikasnost u potrošnji goriva, dok je istovremeno i eco-friendly. Tehnologija kontrole ventila reguliše trajanje otvaranja i zatvaranja ventila u skladu sa uslovima vožnje.   

Više performansi. Manje emisije. CVVD tehnologija motora.

HTRAC™ Sistem pogona na svim točkovima.

Loše vreme? Oštre krivine? Nema problema. Inovativni HTRAC™ sistem pogona na svim točkovima pruža optimalno upravljanje i optimalne performanse skretanja. 

Elektronski kontrolisano oslanjanje (ECS).

Uživajte u boljem upravljanju. Kontrolom sile prigušenja na svakom točku ponaosob, ECS smanjuje kotrljanje, visinu i vertikalno kretanje kako bi se poboljšala vožnja i upravljanje.  

Pogoni vožnje.

Izaberite pogon vožnje koji odgovara vašem raspoloženju! Izaberite Normal, Eco ili Sport. Svaki pogon isporučuje različito ubrzanje, tačke prenosa i efikasnost u potrošnji goriva.  

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.16MB Cjenovnik Tucson
PDF dokument | 0.21MB Cjenovnik Tucson Hybrid

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.