Energična i efikasna

Mala SUV Kona Hybrid prevazilazi očekivanja. Elegantna, praktična i prepuna naprednih tehnologija. Pruža sve pogodnosti konvencionalne vožnje, ali uz ekonomsku prednost hibridnog pogona. Nova Kona Hybrid je dostupna u 3 oblika - SE, Premium i vrhunski u svojoj klasi Premium SE.

Zaviri u svet modela Kona

Zaviri u svet modela Kona
Faktor iznenađenja

Faktor iznenađenja

Samopouzdan i upečatljiv - od moćnog dizajna alu felni do minimalističkih farova, ovaj auto je hibridan više nego njegov pogon, spaja malu porodičnu kompaktnost sa živim SUV stilom. Pored ogromne palete boja karoserije - lako ćete naći ono što odgovara vašoj ličnosti.
Dostupan je krov u crnoj boji.

Život u pokretu

Život u pokretu

Prefinjena unutrašnjost novog modela Kona Hybrid dodatno je naglašena dizajnom spoljašnosti i omogućava potrebnu tehnologiju za povezivanje sa vašim svakodnevnim životom. SE i Premium modeli imaju crne presvlake na sedištima, dok je kod Premium SE modela prednja strana sedišta urađena od kože.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.38MB Cjenovnik Kona HYBRID

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.