Napredan čelik velike čvrstoće

Upotreba naprednih legura čelika velike čvrstoće je povećana na 53% strukture karoserije.

Kako bi se postigao do sad neviđen nivo čvrstoće strukture, kritični delovi su proizvedeni pomoću napredne tehnologije vrućeg utiskivanja.

Napredan čelik velike čvrstoće

Sistem od 7 vazdušnih jastuka

Ako se neočekivano ikad i dogodi, sedam vazdušnih jastuka će vam pružiti vrhunsku zaštitu. Za putnike na prednjim sedištima postoje dva prednja vazdušna jastuka, dva bočna vazdušna jastuka za zaštitu grudnog koša, kao i vazdušni jastuk za dodatnu zaštitu vozačevih kolena.  Vazdušna zavesa, koja se proteže celom dužinom, putnicima u prvom i drugom redu štiti glavu u bočnim sudarima.

Kontrole sigurnosnog prozora napajanja

Za dodatnu sigurnost, senzori automatski spuštaju prozore za 150 mm kada otkriju prepreke u okviru.

Upozorenje na sudar u mrtvom uglu (BCW)

Radarski senzori ugrađeni u zadnji branik će vas upozoriti na prisustvo vozila u području mrtvog ugla zvučnim alarmom i treptanjem LED ikonice ugrađene u bočne retrovizore.

Pomoć za ostanak u traci (LKA)

LKA održava automobil u sredini trake pomoću prednje kamere. Ako vozilo krene van svoje predviđene trake, LKA aktivira vizuelni i zvučni alarm i automatski ispravlja upravljački ugao, sprečavajući slučajno napuštanje trake. 

Pomoć u izbegavanju frontalnog sudara (FCA)

Prednja kamera i prednji radar rade zajednički kako bi vas upozorili na neposredni sudar sa drugim vozilom ili pešakom i ako je nepohodno FCA će automatski primeniti kočenje u hitnim slučajevima da spreči sudar.

Pametan tempomat sa sistemom Stop & Go (SCC sa / S&G)

Pametna funkcija radi više od održavanja unapred podešene brzine: SCC automatski održava bezbednu udaljenost od vozila ispred korišćenjem kombinovane intervencije kočnice i gasa. SCC će se automatski deaktivirati kada je brzina ispod 10km/h.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.18MB Cjenovnik IONIQ Hybrid
PDF dokument | 0.22MB Cjenovnik IONIQ Plug-In Hybrid
PDF dokument | 20.57MB Brošura Ioniq Hybrid

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.