Godina jubileja!

Ova godina je izuzetno značajna za Hyundai u Srbiji.

U 2017. godini, čak tri ovlašćena zastupnika za različite regione, slave jubileje postojanja svojih kompanija i uspešno poslovanje u zastupanju Hyundai brenda.

Ehom Auto Beograd slavi 10 godina postojanja kao i Marić centar iz Kraljeva, dok Ideal Auto iz Niša ove godine proslavlja čak 20 godina uspešnog poslovanja kompanije koju vode čak dve generacije porodice Grujović.

Ehom Auto je ovlašćeni prodavac i serviser automobila marke Hyundai, iznikao iz uspešne kompanije Ehom d.o.o. koja je poznata kao lider u distribuciji auto boja i lakova, poznatih svetskih proizvođača PPG, MAX MEYER i NEXA AUTOCOLOR. Prodajno servisni centar Ehom Auto je ekskluzivni objekat opremljen po najvišim Hyundai standardima. Centar, u Ulici Severni bulevar 6, se prostire na preko 1.000 kvadratnih metara.

Marić centar je porodična firma, koja poseduje iskustvo od 40 godina u reparaciji vozila, opremljen servis po svim standardima, 500 m2 radnog, 60 m2 kancelarijskog, 50 m2 magacinskog, 600 m2 ograđenog parking prostora i 160 m2 izložbenog prostora za vozila marke Hyundai. Stručan radni tim koji se stalno edukuje i visok nivo tehničko-tehnološke opremljenosti, što garantuje profesionalni kvalitet.

Ideal Auto, kompanija iz Niša, je čak 20 godina uspešan zastupnik za prodaju i servisiranje Hyundai  automobila za Jugoistočni deo Srbije. Nastao je iz grupacije AUTO MG COMMERCE koji se bavi prodajom i servisiranjem HYUNDAI VOZILA od 1998.godine. Kao član velike Hyundai porodice IDEAL AUTO ispunjava visoke zahteve koje postavlja Hyundai Motor Company. 05.10.2007. godine otvoren je novi prodajno servisni centar IDEAL AUTA u ulici Stari Put Beograd Niš BB, gde se na jednom mestu nalazi prodajni salon od 200 m², kancelarijski prostor, servis na površini od oko 400 m² u kojem se obavljaju sve usluge automehanike i autodijagnostike, limarski i farbarski radovi i ugradnja dodatne opreme. 

Sve tri kompanije će podeliti slavlje sa svojim vernim kupcima i korisnicima servisa koje pozivamo da se pridruže proslavi, a svi posetioci će imati priliku da prvi put u Srbiji testiraju novi model i30!

Ehom Auto
6.10.2017, u restoranu Košuta, u Beogradu, na Košutnjaku, od 11h do 18h

Marić centar Kraljevo
7.10.2017, sportski centar Okanik, Mataruška banja, od 10:00 do 14:00 h.

Ideal Auto
21.10.2017, u novom hotelu Ideo, Požarevačka 5, Niš, od 10:00 do 14:00 h.

Čestitamo!

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.