Hyundai Shell nagradna igra

• Hyundai Srbija i zastupnik za Shell, kompanija Orbico Serbia organizovali su nagradnu igruza sve posetioce 53. Međunarodnog salona automobila i štanda Hyundai Srbija sa ciljem promocije WRC šampionata na kojem su zastupljene obe globalne kompanije kroz zajedničku saradnju.

• Učesnici su koristeći Hyundai WRC foto ram napravili zanimljive fotografije, a potom postavili fotografije na Facebookstranicu Orbico Serbia Shell Lubricants Distributor, i pokušali da osvoje što veći broj lajkova i sjajne nagrade.

•Autori najuspešnije tri fotografije koje su prikupile najveći broj lajkova dobili su na poklon vredne nagrade.

U Hyundai salonu na Novom Beogradu, u sredu 17. 05.2017, dodeljene su nagrade pobednicima  konkursa za najbolju fotografiju u kojoj su učestvovali posetioci 53. Međunarodnog salona automobila i sajamskog štanda Hyundai Srbija.

Nagrade su osvojili:
1. SPA vikend u hotelu “Forras” u Segedinu za dve osobe - gospodin Marko Nerić
2. Vaučer za kupovinu proizvoda u nekom od objekata Tehnomanije u iznosu od 10.000 dinara – gospođica Sonja Lazić
3. Shell Helix paket motornog ulja – gospođica Sanja Mršović

Uoči WRC sezone u Monte Carlu potpisan je ugovor u kojem Shell nastavlja sa snabdevanjem Hyundai Motorsport tima sa Shell Helix Ultra sintetičkim uljem, kako za trke, tako i za testiranje i razvoj novih Hyundai i20 Coupe WRC. U saradnji koja je počela 2005. Shell je ekskluzivni dobaljač ulja koja se preporučuju u ovlašćenim Hyundai predstavništvima širom sveta, a kvalitetna motorna ulja se isporučuju Hyundai dilerima u više od 70 tržišta širom sveta.

Prve korake u WRC sportu, Shell i Hyundai napravili su 2014. godine. “WRC je jedan od najizazovnijih moto sportova na svetu, od skupova koji se održavaju na makadamu, asfaltu, snegu i ledu, vozila se koriste do krajnjih granica, od -30C do +40C spoljašnje temperature, što je ujedno i razlog zašto smo radili sa Hyundai Motorsportom i razvili Shell Helix Ultra..”, rekao je Jochen Loch, vođa Shell projekta za WRC razvoj motornog ulja.

Osnovana 19. decembra 2012., Hyundai Motorsport GmbH (HMSG) odgovorna je za globalne motorsport aktivnosti Hyundai-ja, prvenstveno za program Svetskog reli prvenstva. Sa sedištem u Alzenau, u Nemačkoj, WRC tim se sastoji od mnogobrojnih stručnih saradnika koji kontinuirano razvijaju WRC- i20. Sa dve pobede i ukupno 12 pozicija na postolju tokom sezone, uključujući i 47 pobeda na etapama, Hyundai je osvojio drugo mesto u prvenstvu u 2016. godini.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.