Elantra osvojila IDEA nagradu

Hyundai Elantra nove generacije osvojila je bronzanu nagradu za jedinstven dizajn 2016 International Design Excellence (IDEA®) u kategoriji automobila.

Hyundai Elantra nove generacije našla se među 1.700 dizajnerskih projekata iz više od 30 zemalja.  Predsednik žirija Kameron Kembel, od 3. do 6. juna predvodio je globalni tim stručnih dizajnera koji su ocenjivali preko šest stotina učesnika u muzeju Henri Ford u Dirbornu. Rezultat je 26 zlatnih, 47 srebrnih i 63 bronzane IDEA nagrade raspoređene u 21 kategoriju kao što su društveni uticaj, medicinske i naučne inovacije, transport, kuća i dvorište, kancelarija, proizvodi za decu, sportska oprema i mnoge druge. “Posebno cenim kritičke diskusije koje sam vodio sa kolegama iz različitih oblasti gde smo odlučivali o najboljem dizajnu”, rekao je Kembel.

“Ova velika nagrada za novu Elantru pokazuje da je Hyundai Motor posvećen izradi odvažnog i neobičnog dizajna”, rekao je Peter Šrejer, predsednik i glavni dizjaner u kompaniji Hyundai Motor.  “Ova nagrada za Elantru nas je učinila ponosnim i prepoznatljivim kao lidere u dizajnu.”

IDEA® je prvo međunarodno takmičenje u dizajnu, koje prepoznaje i promoviše vrhunski dizajn u različitim oblastima i disciplinama. Takmičenje se održava jednom godišnje u organizaciji Američkog udruženja industrijskih dizajnera (IDSA). Ocenjivanje na IDEA takmičenju vrši se na osnovu sledećih kriterijuma: inovativni dizajn, doprinos za korisnika, doprinos za klijenta, doprinos društvu, adekvatna estetika.

Nova generacija Hyundai Elantre nastupa kao tradicionalna manja limuzina u verziji sa efikasnim turbo motorom ili sportskoj verziji koja je okrenuta performansama. Sportski i odvažan aerodinamički dizajn, sa bogatim paketom sigurnosne opreme, moderno dizajniranom kabinom i ergonomskim komandama svrstava ovaj automobil u klasu iznad.

ZIP dokument | 0.24MB hyundai_-_elantra_osvojila_idea_nagradu.docx

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.