Tucson osvojio 5 NCAP zvezdica

· Potpuno novi Tucson ocenjen najvišim ocenama Euro NCAP-a kao najsigurniji u segmentu

· Nove tehnologije, uključujući i dodatni bezbednosni sistem naglog kočenja koji je sada prvi put uveden u segment

· Najviše ocene su odraz napora Hyundai Motor kompanije i njenih zalaganja da koristi sve mogućnosti najnovijih tehnologija kroz asortiman svojih vozila

Potpuno novi Tucson Hyundai Motor kompanije, novi kompaktni SUV, dobio je je maksimalnih pet zvezdica za bezbednost od strane nezavisne organizacije Euro NCAP. Ove najviše ocene su odraz napora Hyundai Motor kompanije i njenih zalaganja da koristi sve mogućnosti najnovijih tehnologija i sigurnonsne sisteme u asortimanu svojih vozila.

,,Potpuno novi Tuson uvodi široku lepezu novih sigurnosnih tehnologija kao što su nezavisni sistem naglog kočenja uz pristupačnu cenu. Euro NCAP-ovih pet zvezdica su još jedan dokaz kvaliteta i sigurnosti naših novih automobila ", rekao je Thomas Schmit, operativni direktor Hyundai Motor Europe.

Rezultati Euro NCAP tesat pokazali su da je potpuno novi Tucson je jedan od najsigurnijih i najsveobuhvatnije opremljenih vozila u svom segmentu. Korišćenjem najnovijih tehnologija aktivne bezbednosti Hyundai Motor je uspelo da povećava već impresivne rezultate bezbednosti automobila.

Iako su samo funkcije Lane Keeping Assist Sistem (sistem održavanja pravca na putanji kretanja) kao i sistem za ograničavanje brzine uzete u obzir Euro NCAP ocenjivanja, potpuno novi Tucson je opremljen nizom drugih bezbednosnih funkcija koje mogu da pomognu ili čak omoguće da se izbegnu ozbiljne saobraćajne nesreće. Među njima je nezavisni sistem naglog kočenja, koji upozorava vozača na neočekivane i vanredne situacije, tako što se sistem aktivira samostalno u slučaju potrebe.

RCTA (Rear-Cross Traffic Alert system) koji pomoću radara skenira saobraćaj iza vozila do 180° i upozorava na vozila koja se približavaju zadnjem kraju.

BSD (Blind Spot Detection system) za upozorenje vozača o vozilu koje se nalazi u mrtvom uglu, signalizirajući na vozilo koje se primiče.

Speed Limit Informationfunkcija koja prati lokalna ograničenja brzine i daje informaciju vozaču o njima.

Za veću bezbednost pešaka, potpuno novi Tucson je opremljen aktivnim ’’Hood sistemom’’ kao delom standarne opreme, koji omogućuje da se u slučaju direktnog sudara ublaži udar na pešaka svojim blagim izdizanjem.

Potpuno novi Tucson je u prodaji i dostupan je širom Evrope. Njegov smeo dizajn dopunjen paketom koji obuhvata sve najnovije tehnologije, uz sve prednosti komfora i udobnosti

Novi Tucson nastavlja uspeh kompanije Hyundai Motor koja je u Evropi od 2001. godine, isporučila više od milion svojih SUV modela evropskim kupcima, potvrđujući svoj kvalitet i rast potražnje za SUV modelima na tržištu Evrope.

ZIP dokument | 0.13MB press_saoptenje_-_tucson_osvojio_5_zvezdica_na_nca.docx

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.