Silbo preuzeo 60-ti Hyundai

Kompanija Silbo d.o.o. Beograd je u petak, 05.07. preuzela svoj 60-ti Hyundai. U pitanju je model i30 sa ugrađenim TNG ugređajem. Silbo već nekoliko godina obnavlja svoj vozni park Hyundai vozilima. Kao izuzetno funkcionalni  u njihovom voznom parku pokazali su se modeli i10, i20, kao i novi i30, koja prelaze veliki broj kilometara svakog dana.

Kompanija Silbo d.o.o. Beograd uspešno se bavi trgovinom više od 20 godina. Počevši sa maloprodajom, posao se proširuje 2000. godine novom delatnošću - uvozom i distribucijom svežih proizvoda, preuzimanjem zastupanja brenda Campina na srpskom tržištu. Trenutno firma zastupa više od 50 različitih dobavljača iz nekoliko evropskih zemalja (Italije, Nemačke, Austrije, Holandije, Grčke, Hrvatske...), među kojima su najčuveniji Campina, AIA (sa brendom Wudy), Zanetti, Sorger, PIK Vrbovec, Ritter Sport i dr. Osim uvoza i distribucije, kompanija prolazi i kroz procese vođenja proizvodnje –prvo u mlečnoj industriji kupovinom Mlekare Mladost, a zatim i u konditorskoj industriji preuzimanjem većinskog vlasničkog paketa Paraćinke iz Paraćina. Nakon četiri godine vođenja poslova, uspešnog restruktuiranja i pokretanja novih proizvodnih linija, proširenja zastupljenosti brenda sa lokalnog nivoa na nacionalni zahvaljujući razgranatom sistemu distribucije, Mlekara Mladost prelazi u vlasništvo dugogodišnjeg partnera firme Silbo, renomirane evropske kompanije Meggle. Nove investicije su načinjene u septembru 2011. godine, kada je preuzeta Paraćinka, gde tek predstoji proces obnavljanja u svim segmentima –podizanje kvaliteta proizvodnje, redefinisanje postojećeg asortimana, redizajn ambalaže i promena modela distribucije i prodaje proizvoda.

Trenutno se uz pomoć više od 150 vozila različitih kategorija (od šlepera, preko kamiona i kombija, do teretnih vozila manjeg kapaciteta) obavlja razvoz širokog asortimana koji firma zastupa. U segmentu putničkih i van vozila, kao odličan partner pokazao se Hyundai. U protekle dve godine, vozni park firme obnovljen je sa 60 Hyundai automobila (modeli i10, i20 i i30).

ZIP dokument | 0.37MB press_information_-_silbo.doc

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.