Likas Podolski novi promoter Hyundai Motor Deutschland

U Nemačkoj je juče na svečanoj ceremoniji Lukasu Podolskom uručen ključ njegovog novog ix35 od strane Melanie Weigel predstavnice Hyundai Motor Deutschland. Lukas Podolski je član ekipe 5 poznatih evropskih fudbalera koji sačinjavju ''Tim Hyundai'' koji će biti ambasadori Hyundai brenda tokom evropskog prvenstva ''Euro 2012''.

Hyundai Motor Company kao zvanični automobilski sponzor predstojećeg Evropskog prvenstva u fudbalu nedavno je najavio nesvakidašnju inicijativu za nastupajući fudbalski spektakl ''Tim Hyundai''. Ovaj tim sačinjava 5 poznatih evropskih fudbalera, vrhunskih profesionalaca, koji će biti ambasadori Hyundai brenda  tokom Evropskog prvenstva ''EURO 2012'' i učestvovati u svim promotivnim kampanjama tokom ovogodišnjeg  Evropskog prvenstva. Jedan od petorice ovih  fudbalera je i Lukas Podolski.

Prilikom uručenja ključeva modela ix35 Lukasu Podolskom on je izjavio: '' Hyundai je došao u centar moje pažnje kada je bio sponzor tokom FIFA kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2006.god. u Nemačkoj.'' Na pitanje šta misli o Hyundaijevom  modelu ix35 koji je dobio na korišćenje Podolski je rekao: ''ix35 je praktičan porodični automobil koji će biti zabavno voziti''.

Podolski će igrati za Nemačku reprezentaciju na Evropskom  prvenstvu u fudbalu koje će se ove godine od 8 juna do 1 jula održati u Poljskoj i Ukrajini.          

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.