Vlasnike Hyundai automobila u okviru Dana otvorenih vrata očekuju iznenađenja

Letnja servisna akcija

Od 01.06.2011. godine počela je velika letnja servisna akcija Hyundai Auto d.o.o. Beograda ''Uživajte u odmoru''. Akcija traje do 31.08.2011. god. a za vreme trajanja akcije vlasnike Hyundai automobila očekuje niz pogodnosti.

I ove godine (već tradicionalno) Hyundai Auto d.o.o. Beograd pred sezonu godišnjih odmora, a u okviru već dobro poznate brige o svojim kupcima organizuje veliku letnju servisnu akciju u okviru koje vlasnicima Hyundai automobila nudi sledeće pogodnosti i usluge: 

-akcijske cene dodatne opreme (kuke, čelični krovni nosači i krovne kutije)
-20% popusta na cene za filter klime i ostalih delova sistema za klimatizaciju vozila
-besplatna provera i dijagnostika vozila pred godišnji odmor

U toku maja i početkom juna u većini dilerskih kuća  Hyundaija širom Srbije (''Agrohim'' i ''Ideal auto'' Niš, ''Svetozarevo promet'' Jagodina, ''Marić centar'' Kraljevo, ''P.C.M'' Čačak, ''Bošnjak d.o.o.'' Novi Sad) održane su prodajne akcije pod nazivom ''Hyundai  karavan'' u okviru kojih su kupcima Hyundai automobila ponuđeni posebni prodajni uslovi. Poslednji u nizu ovogodišnjih ''Hyundai karavana''  biće održan u subotu 11.06. na trgu ispred Skupštine u Pančevu u organizaciji Hyundaijeve dilerske kuće ''Ehom auto''.

Svake subote do 31.08. u svim ovlašćenim Hyundai servisima širom Srbije biće organizovani "Dani otvorenih vrata" u okviru kojih svakog posetioca očekuje iznenađenje u vidu posebnih pogodnosti za određene usluge servisa ili mali poklon.

U letnjim mesecima kada je, zbog godišnjih odmora, fluktuacija ljudi mnogo veća i kada je zbog letnjih vrućina pažnja vozača bitno smanjena, bezbednosti u saobraćaju se pridaje posebna pažnja. Hyundai Auto d.o.o. Beograd je dajući mogućnost vlasnicima Hyundai automobila da pred godišnji odmor obave besplatnu proveru i dijagnostiku vozila  na ovaj način još jednom želeo da da svoj doprinos globalnoj akciji posvećenoj povećanju  bezbednosti u saobraćaju ali i još jednom da pokaže posebnu brigu za svoje kupce po čemu je ovaj korejski proizvođač automobila nadaleko poznat.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.