Premijerno prikazivanje modela i40, neposredno nakon sajma u Ženevi, evropska premijera Elantre i srpska premijera Genesis Coupe

7 godina garancije

 Kao i za vreme prethodnih sajmova, tako i ove godine, kompanija Hyundai Auto Beograd nastavlja praksu prezentiranja novih modela koje će posetioci beogradskog sajma imati mogućnost da vide. Pravo sa sajma automobila u Ženevi gde je imao svoju svetsku premijeru, stiže Hyundaijev novi predstavnik D segmenta u svojoj karavanskoj izvedbi –model i40. Zajedno sa njim, na Hyundai štandu biće predstavljena i nova Elantra koja nakon drugih kontinenata kreće u svoj pohod osvajanja i Evrope. I na kraju, pravi sportski biser, Hyundai Genesis Coupe 3.8 sa svojim moćnim V6 motorom predstavljaće pravu egzotiku za sve posetioce predstojećeg sajma automobila. 

Na predstojećem Sajmu automobila u Beogradu Hyundai Auto Beograd je za svoje kupce pripremio niz pogodnosti a najinteresantnija je svakako da svi kupci koji se za vreme Sajma odluče da kupe Hyundai automobil dobijaju sedam godina garancije /ili 100.000 pređenih kilometara/. Pomoć na putu /24/7 mobilna asistencija/ i besplatni kontrolni pregledi su u toku Sajma takođe produženi na 7 godina. 

Osim ovih povoljnosti Hyundai Auto Beograd je za svoje modele iz A, B i C segmeneta za vreme trajanja Sajma obezbedio i specijalne prodajne uslove.

Cena za mali gradski automobil i10 sa opremom City Star u toku trajanja Sajma snižena je sa 8.790 eura na 7.990 eura a cena za City Star + je snižena sa 8.990 eura na 8.190 eura. Vozila su opremljena sa klima uređajom, ABS i BAS sigurnosnim sistemima, progresivnim servo upravljačem, vazdušnim jastucima, centralnim zaključavanjem, električnim podizačima prozora, kolor paketom i ostalom raznovrsnom opremom. Takođe, za kupce modela i10 obezbeđen je i poklon: Radio CD MP3.

Model i20 sa paketom opreme City Star /5 vrata/ kupci će za vreme trajanja Sajma moći da kupe po ceni od 8.990 eura uz bogati paket opreme koji obuhvata klima uređaj, ABS, 2 vazdušna jastuka, centralno zaključavanje, električne podizače prozora, radio CD sa 4 zvučnika, progresivni servo upravljač i još mnogo toga, a uz isti dobijaju na poklon i zadnje parking senzore. 

Model i30 u paketu opreme City Star za vreme trajanja Sajma koštaće 10.490 eura, pri čemu spisak opreme sadrži : klima uređaj, ABS+BAS+EBD, 6 vazdušnih jastuka, daljinsko centralno zaključavanje, alarm, električne podizače prozora, radio CD sa komandama na volanu, progresivni servo upravljač, putni računar, svetla za maglu, kolor paket i još mnogo toga, plus poklon zadnji parking senzori. Za kupce modela i30 u višim paketima opreme specijalni sajamski poklon je multimedijalni uređaj sa mnogobrojnim funkcijama : Radio CD MP3, DVD, DivX, WMA, MP4, iPOD, USB, GPS navigacija (EU+SRB), ekran 800×480 osetljiv na dodir, memorija za snimanje, Bluetooth Handsfree, a kao opcija je moguća i kamera za hod u nazad. 

Za kupce modela i10, i20, i30 u toku trajanja Sajma automobila Hyundai Auto Beograd je u saradnji sa Truglav-Kopaonik osiguranjem obezbedio povoljne uslove za kasko osiguranje. Cena kasko osiguranja iznosi 100 eura po godini, a broj godina kasko osiguranja bira sam kupac /do 7 godina/. 

Za kupce SUV modela obezbeđeni su vredni pokloni. Za kupce modela ix35 u zavisnosti od paketa opreme obezbeđeni su pokloni: za paket ’’GOLD’’-Apple iPad 16 MB; za paket ’’PLATINUM’’ i ’’PLATINUM NAV’’-Apple MacBook Air 11'' Core 2 Duo 1,4 Hz/2GB; za paket ’’DIAMOND’’ i ’’DIAMOND NAV’’-Apple MacBook Pro 13'' Core 2 Duo 2,4GHz/4GB; a za kupce modela Santa Fe i ix55 poklon je MacBook Pro 13'' Core 2 Duo 2,4 GHz/4GB. 

Takođe, jedna od novina koja nas očekuje na sajmu je i model ix35 sa dizel agregatom 1.7 CRDi. Reč je o agregatu koji raspolaže snagom od 115ks i maksimalnim obrtnim momentom u NM od 260/1.250-2.750. Zahvaljujući ovakvim rezultatima, ix35 koji pokreće ovaj motor ostvaruje prosečnu potrošnju od neverovatnih 5.3 lit /100km. Pored toga, ovako pokretan ix35 ostvaruje emisiju CO2 od 139g/km što je najniže od svih ponuđenih motora za model Hyundai ix35. Zahvaljujući ovakvim performansama, zaključak je da motor 1.7 CRDi predstavlja idealnu kombinaciju snage i ekonomičnosti potrošnje, što u kombinaciji sa početnom cenom već od 21.290 eur za bogati ’’Gold’’ paket opreme, nameće Hyundai ix35 kao idealnu kupovinu u svom segmentu.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.