''Hyundai klub'' proslavio 5 godina postojanja

U subotu 28.04.2012. u Country clubu ''Babe'' održano je druženje članova Hyundai kluba kojim je obeleženo 5 godina postojanja. Članovi Hyundai kluba su na pomentom skupu  među prvima u Srbiji imali priliku da testiraju novi Hyundai i30. 

Hyundai klub - mesto okupljanja vlasnika Hyundai automobila i ljubitelja Hyundai brenda postoji i uspešno funkcioniše punih 5 godina. Paralelno sa uspesima Hyundai brenda kako kod nas tako i u svetu i broj ljubitelja Hyundai automobila u našoj zemlji se sve više povećava što potvrđuje činjenica da Hyundai klub trenutno broji više od 1200 članova .

Pre pet godina Hyundai klub je osnovan sa idejom da bude mesto okupljanja vlasnika Hyundai automobila. Od samog početka svog rada klub je veoma često okupljao vlasnike Hyundai automobila i ljubitelje brenda, kako u cilju zabave i opuštanja tako i u cilju razmene informacija, iskustava i znanja o Hyundai brendu. Članovi Hyundai kluba su gosti na svim prijemima povodom lansiranja novih Hyundai modela, na test vožnjama i na svima ostalim druženjima na kojima se susreću ljudi koji cene Hyundai brend.

Osim druženja i zabave Hyundai Auto Beograd je za članove svog kluba obezbedio i pogodnosti prilikom održavanja automobila i to: besplatni kontrolni pregled vozila i besplatini filter ulja prilikom redovnih servisnih pregleda. Na ovaj način je vlasnicima Hyundai automobila omogućeno da u svakom momentu provere ispravnost svog vozila i na taj način osiguraju kako svoju bezbednost tako i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju.     

Još intenzivnije aktivnosti  Hyundai Auto Beograda  vezane za Hyundai klub koje su planirane za ovu jubilarnu godinu svakako će doprineti da se trend rasta broja članova Hyundai kluba i u narednim godinama nastavi istim intenzitetom.       

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.