Postavljanje novih standarda.

Potpuno novi Tucson postavlja nove standarde u segmentu kompaktnog SUV-a sa svojim impresivnim asortimanom najsavremenije pametne tehnologije. Uživajte u najsavremenijoj povezanosti, najboljim bezbednosnim funkcijama u klasi i sistemima napredne pomoći vozaču, kao i u najboljoj elektrificiranoj ponudi pogonskih sklopova u segmentu.  

Postavljanje novih standarda.

Pogodnosti

Više udobnosti i pogodnosti.

Svestran i povezan potpuno novi Tucson nudi više udobnosti i pogodnosti. Pametne funkcije poput daljinskog preklapanja sedišta čine utovar prtljaga brzim i jednostavnim. A pametan walk-in uređaj vam obezbeđuje lako upravljanje  suvozačevim sedištem. Vašim putnicima će se svideti grejanje prednjih i zadnjih sedišta kao i Multi Air Mode sa indirektnim otvorima za vazduh za prijatniji ambijent.     

Walk-in uređaj.

Walk-in uređaj.

Ova pametna funkcija dozvoljava vozaču da pomeri i nagne suvozačevo sedište pritiskom dugmeta na sedištu za lakši ulazak i više udobnosti.  

Raznovrsnost u preklapanju zadnjih sedišta.

Raznovrsnost u preklapanju zadnjih sedišta.

Za unapređene pogodnosti i raznovrsnosti, zadnje sedište se sada može preklopiti u odnosu 40:20:40. Povrh toga, ručice za daljinsko preklapanje na bočnim zidovima prtljažnika vam dozvoljavaju da preklopite sedišta sa daljine.  

Pametan električni prtljažnik.

Uživajte u lakom utovaru. Prtljažnik se automatski otvara kad se pametan ključ detektuje u blizini na 3 sekunde, što je izuzetno praktično kada su vam ruke pune dok se vraćate iz kupovine. Pored toga, možete podesiti i visinu podizanja na razna podešavanja, a sve u skladu sa vašim željama.  

Pametan električni prtljažnik.

Upoznajte nov nivo u upravljanju klimatizacijom.

Budimo realni. Svi se razlikujemo. Neki vole kad je vruće, drugi kad je hladnije.  Zbog toga smo potpuno novi Tucson opremili sa tehnologijom Multi-Air Mode.  Multi-Air Mode distribuira vazduh kroz indirektne i direktne otvore, tako da vazduh izbacuje nežnije, ali ukupna zapremina vazduha ostaje ista. I trozonska klimatizacija vam dozvoljava da podesite različite temperaturne zone za vozača, suvozača i za putnike na zadnjim sedištima. 

Multi-Air Mod tehnologija.

Povećajte svoju udobnost. Po prvi put u Hyundai vozilu, skriveni tip Multi Air Mod potpuno novog Tucsona se sastoji od kombinacije direktnih i indirektnih otvora vazduha namenjenih klimatizaciji i grejanju, kako bi se napravio prijatniji ambijent sa nežnijim protokom vazduha.  

Grejanje i ventilacija sedišta.

Hladno leti. Toplo zimi. Vozač i suvozač će voleti opciono grejanje i ventilaciju sedišta. I čak je dostupno grejanje zadnjih sedišta.  

Trozonska kontrola klimatizacije.

Neka svi budu srećni. Trozonska kontrola klimatizacije sada služi i putnicima na zadnjem sedištu.   

Povezanost.

Najsavremenija povezanost.

Naravno potpuno novi Tucson je unapređen najsavremenijom tehnologijom poput mirroringa pametnog telefona i najsavremenijim funkcijama povezanosti.

Bluelink® povezane usluge.

Bluelink® povezane usluge vam donose besprekornu povezanost direktno u potpuno novi Tucson sa onlajn glasovnim prepoznavanjem i širokim rasponom funkcija koje vožnju čine prijatnijom i udobnijom. Pored mnogih pametnih funkcija koje možete da kontrolišete sa Bluelink aplikacijom, petogodišnja besplatna pretplata na Hyundai LIVE Services je takođe uključena u navigacioni sistem.

Connected Routing.

Connected Routing znači da rutu više ne preračunava procesor u uređaju za navigaciju, već moćan server u Hyundai cloudu. Zašto je to bolje? Jednostavno jer vam pruža tačnije saobraćajne informacije, preciznije vreme dolaska i pouzdanije preračunavanje putanje.   

Navigacija poslednje milje.

Možda ćete morati da parkirate svog Tucsona pre dolaska na krajnju destinaciju. Ako ste u rasponu od 200 m do 2 km, možete preneti navigaciju iz auta na aplikaciju Bluelink. Vaš telefon će vas odvesti tačno gde želite pomoću proširene stvarnosti ili Google Maps.  

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.