Hyundai SmartSense

Nova Elantra postavlja nove standarde u svim parametrima upravljačkih performasni i opremljena je inteligentnim bezbednosnim preventivnim funkcijama.

Upozorenje na sudar u mrtvom uglu (BCW)

Refleksni radarski senzori u zadnjem braniku upozoravaju vozača na vozila koja mu se približavaju, a koja ne vidi u mrtvom uglu.! Neke funkcije ilustrovane na ovoj stranici nisu dostupne na vašem tržištu.

Pomoć u izbegavanju frontalnog sudara (FCA)

Prednja kamera upozorava vozača na neminovne sudare sa drugim vozilima i ako je neophodno primenjuje kočenje u hitnim slučajevima da ublaži posledice sudara.! Neke funkcije ilustrovane na ovoj stranici nisu dostupne na vašem tržištu.

Elektronska kontrola stabilnosti (ESC)

Elektronska kontrola stabilnosti detektuje i smanjuje gubitak trakcije tokom kočenja i skretanja. Pomoću automatskog kočenja svakog točka ponaosob i smanjenja snage motora pomaže da vozilo zadrži stabilnost i kontrolu.

! Neke funkcije ilustrovane na ovoj stranici nisu dostupne na vašem tržištu.

Pomoć pri kretanju na uzbrdici (HAC)

Kada krećete na uzbrdici ili nizbrdici, pomoć pri kretanju na uzbrdici privremeno održava kočionu snagu na točkovima kako bi sprečila proklizavanje napred ili nazad i pruža vam vreme da ubrzate i bezbedno krenete.

! Neke funkcije ilustrovane na ovoj stranici nisu dostupne na vašem tržištu.

Budite bezbedni, bez obzira kuda vas put odvede.

Bezbedno putovanje je najvažnije i zbog toga je nova Elantra dobro opremljena mnoštvom bezbednosnih funkcija obloženih strukturom izrađenom od unapređenog čelika visoke čvrstoće. Sistem 7 vazdušnih jastuka pruža izvanrednu zaštitu i sadrži vozačev vazdušni jastuk, vazdušni jastuk za kolena, suvozačev vazdušni jastuk, dva prednja bočna vazdušna jastuka, plus dve vazdušne zavese koje se prostiru celom dužinom kabine.

Budite bezbedni, bez obzira kuda vas put odvede.
Unapređeni čelik visoke čvrstoće (AHSS)

Unapređeni čelik visoke čvrstoće (AHSS)

Sistem vazdušnih jastuka / Vazdušni jastuk za kolena za vozačevo sedište

Sistem vazdušnih jastuka / Vazdušni jastuk za kolena za vozačevo sedište

Bezbednosni električni prozori

Bezbednosni električni prozori

Radi dodatne bezbednosti senzori automatski spuštaju prozor za 150 mm nakon detektovanja bilo kakve prepreke u okviru prozora.

Zadnja kamera

Zadnja kamera

Zadnja kamera je još jedna neprocenjiva alatka za parkiranje. Prostor iza vozila se prikazuje na 7’’ TFT LCD-u u boji, sa grafičkim linijama koje vam pomažu da svoj automobil pozicionirate pravo.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 4.74MB Brošura Elantra
PDF dokument | 0.25MB Cjenovnik Elantra

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.