Head-up ekran (HUD)

Head-up ekran (HUD)

Novi Head-up ekran karakteriše izvanredna vidljivost, koji vam pomaže da ostanete bezbedni, tako što projektuje važne informacije poput brzine, navigacionih komandi i upozorenja direktno na vetrobransko staklo.

Bežični punjač za mobilne telefone

Bežični punjač za mobilne telefone

Podloga za bežično punjenje mobilnih telefona je pozicionirana u centralnoj konzoli i omogućava vam da lako napunite kompatibilne pametne telefone bez upotrebe kablova.

Sistem integrisane memorije (IMS)

Sistem integrisane memorije (IMS)

Za maksimalnu udobnost IMS memoriše najviše 2 omiljena vozačeva položaja sedišta, spoljnih retrovizora i parametre podešavanja HUD-a, kako bi se dodirom dugmeta momentalno podesile preferencije vozača.

Preklapanje na jedan dodir

Preklapanje na jedan dodir

Funkcija preklapanja sedišta na jedan dodir vam omogućava da lako preklopite drugi red sedišta pritiskom na dugme.

Ručka za lakši ulazak

Ručka za lakši ulazak

Popnite se lako u automobil tako što ćete se uhvatiti za ručku za lakši ulazak koja se nalazi u automobilu.

Sistem pametnog prtljažnika

Sistem pametnog prtljažnika

Utovarite lakše prtljag pomoću sistema pametnog prtljažnika, koji automatski otvara prtljažnik u roku od 3 sekunde kada se nađete u njegovom rasponu detekcije sa pametnim ključem.

InfinityTM  zvučnici

InfinityTM zvučnici

Premijum InfinityTM sistem ozvučenja pruža spektakularne performanse zvuka, tako da možete da uživate u omiljenoj muzici sa svojom porodicom.

Ručno podesiva bočna zavesa zadnjih vrata

Ručno podesiva bočna zavesa zadnjih vrata

Za one koji žele više od zatamnjenih prozora tu je ručno podesiva bočna zavesa zadnjih vrata koja vam pruža dodatnu privatnost i zaštitu od sunca.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 5.88MB Brošura Novi Santa Fe
PDF dokument | 0.2MB Cjenovnik Santa Fe

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.