Sportska i luksuzna

Sportska i luksuzna

Elegantni farovi kombinovani sa izražajnom šestouganom prednjom maskom stvaraju vrhunski izgled spremnosti za pokret.

Jedinstvena i snažna

Jedinstvena i snažna

Elantra s ponosom predstavlja svoj novi dinamični dizajn točkova i prefinjene proporcije da bi pokrenula Vašu strast prema vožnji.

Poboljšana krutost i čvrstina šasije

Poboljšana krutost i čvrstina šasije

Više od 53% šasije izrađeno je od unapređenog čelika veoma visoke čvrstoće. Poboljšana krutost šasije će Vam sigurno obezbediti bolje upravljanje, performanse i dugotrajnost.
Aerodinamičan dizajn

Aerodinamičan dizajn

Elantra donosi upotpunjen napredni tehnološki dizajn na sasvim novom nivou. Opremljena je optimalnom tehnologijom, a idealno dizajnirana sportska struktura šasije povećava stabilnost i ekonomičnost u potrošnji goriva.

Sistem integrisane memorije položaja vozačevog sedišta (IMS)

Sistem integrisane memorije položaja vozačevog sedišta (IMS)

Ergonomski tehnološki sistem, vodeći u industriji, memoriše željeni položaj vozačevog sedišta i momentalno se resetuje samo jednim dodirom na dugme (dostupno kao opcija). 

Sistem pametnog otvaranja prtljažnika

Sistem pametnog otvaranja prtljažnika

Jednostavno i lako ponesite i utovarite više prtljaga pomoću pametnog ključa koji zahvaljujući sistemu pametnog otvaranja prtljažnika automatski otvara njegova vrata za samo 3 sekunde kada ste u njegovom dometu (dostupno kao opcija). 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 10.13MB Brošura Elantra
PDF dokument | 0.54MB Cjenovnik Elantra
PDF dokument | 0.27MB Brosura Elantra dodatna oprema

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.