Elektronska parkirna kočnica

Nema više vožnje sa povučenom parkirnom kočnicom. Aktivirajte parkirnu kočnicu na prekidaču vrhunskog dizajna. Pokretanjem motora automatski otkazujete funkciju kočnice.

Start/stop prekidač motora

Brz i lak način za pokretanje. Motor pokreće mehanizam koji samo zahteva da ključevi budu u vozilu. Sve što treba da uradite je da pritisnete dugme.

Automatsko odmagljivanje

Sistem za automatsko odmagljivanje će rešiti sve probleme magljenja i pre nego što ih primetiite. Otkrivanje kondenzacije na vetrobranskom staklu će aktivirati kontrolu klimatizacije i poboljšati vidljivost i bezbednost.

Svetla za skretanje

Vi skrenete, ona se upale. Svetla za skretanje će se automatski upaliti sa pokazivačem smera, povećavajući bezbednost i vidljivost ispred i bočno od vozila.

Grejači za odmrzavanje brisača

Nema više zaleđenih prozora. Grejači za odmrzavanje brisača se nalaze u dnu vetrobranskog stakla koje se greje i brzo će otopiti sve čestice leda i ujedno odmrznuti brisače.

220V Konvertor

Svi Vaši elektronski uređaji su dobrodošli. 220V konvertor automatski pretvara AC napon u 220V, tako da možete ostati konektovani i u pokretu.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 2.94MB Brošura Santa Fe
PDF dokument | 0.55MB Cjenovnik Santa Fe

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.