Napredna kontrola trakcije (ATCC)

Napredna kontrola trakcije (ATCC)

Kada ubrzavate u krivini napredna kontrola trakcije (ATCC) aktivira momenat kočenja na unutrašnjem točku pogonske osovine radi sprečavanja gubitka kontrole nad vozilom. Zajedno sa elektronskom kontrolom stabilnosti (ESC) obezbeđuje i agilnost i stabilnost pri skretanju u krivinama.

Prednje i zadnje oslanjanje

Prednje i zadnje oslanjanje

Prednje McPherson oslanjanje opružnog tipa obezbeđuje bolju vožnju i veću stabilnost kad vozite i kočite. Zadnje oslanjanje sa više spojeva omogućava veći prostor u zadnjem delu vozila nego kod vozila za zadnjim oslanjanjem u točkovima i pruža udobniju vožnju. 

Automatski menjač sa 6 stepeni prenosa

Automatski menjač sa 6 stepeni prenosa

Minimalno održavanje, maksimalna udobnost. Automatski menjač sa 6 stepeni prenosa Vam donosi unapređenu intuitivnu operativnost, lakšu noćnu vožnju, osvetljene indikatore položaja i pogodnost da nikada nećete morati da menjate ulje.

Ručni menjač sa 6 stepeni prenosa

Ručni menjač sa 6 stepeni prenosa

Ručni menjač sa 6 stepeni prenosa koristi trajno ulje menjača niskog viskoziteta. Ima optimizovane zupce na zupčaniku sa upravljačkim ležajevima za redukciju šuma prenosa brzina i višekonusnim sinhronizatorima za glatko prebacivanje brzina.

Prednje McPhersona oslanjanje opružnog tipa

Savremeno projektovano prednje McPherson oslanjanje opružnog tipa obezbeđuje bolju vožnju i veću stabilnost kad vozite i kočite.

Zadnje oslanjanje sa više spojeva

Zadnje oslanjanje u više tačaka (Multi Link) omogućava veći prostor u zadnjem delu vozila nego kod vozila za zadnjim oslanjanjem u točkovima i pruža udobniju vožnju.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 2.94MB Brošura Santa Fe
PDF dokument | 0.55MB Cjenovnik Santa Fe

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.