Ekskluzivan objekat je opremljen po visokom standardu, a nalazi se u ulici Svetog Nikole 43 (bivša Baje Sekulića) u Beogradu. Centar se prostire na 3.000 m², od čega je 1.600 m² zatvorenog prostora.

Otvoren novi Hyundai prodajno servisni centar - Ehom Auto
Hyundai Auto Beograd, generalni zastupnik korejske kompanije Hyundai Motor Company, proširio je servisno-prodajnu mrežu otvaranjem najvećeg takvog centra u Srbiji, kojim je označen i početak poslovanja novog partnera - Ehom Auto.kupci Hyundai vozila imaju priliku da se u izložbenom salonu upoznaju sa ponudom aktuelnih modela, a sadašnji vlasnici dobiju kvalitetnu uslugu u vrhunski opremljenom servisu. Uz centar Ehom Auto, servisno-prodajna mreža Hyundai broji 18 centara širom Srbije, čime se u potpunosti realizuju razvojni planovi Hyundai Auto Beograd. U ovoj godini su već otvorena četiri nova centra – u Beogradu, Novom Sadu, Kraljevu i Kragujevcu. Ehom Auto, novi partner Hyundai Auto Beograd, već je 17 godina eksluzivni zastupnik nekoliko svetski renomiranih proizvođača boja za automobilsku industriju - PPG, Max Meyer i Autocolor (svi u vlasništvu američke kompanije PPG). Osim pomenutih, saradnja je u međuvremenu uspostavljena i s novim partnerima, pa je Ehom u ovom trenutku ekskluzivni zastupnik za 12 vodećih brendova koji proizvode materijale za auto reparaturu, uključujući i elitne proizvođače opreme za bojenje automobila što je sjajna preporuka za servisni deo centra Hyundai vozila.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.co.me koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.